Sandra Bullock a világ legszebb nője

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
anyaság People magazin legszebb Sandra Bullock Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai People magazin minden évben megválasztja a világ legszebb nőjét. Az idei nyertes az 51 éves színésznő, Sandra Bullock lett.

Az Oscar-díjas színésznőt nagyot meglepte a People magazin választása, így csak ennyit nyilatkozott: „Ne. Komolyan? Ez nevetséges!" A híresség egyébként nem tartozik azon hollywoodi celebek közé, akik egyfolytában a külsejükkel vannak elfoglalva – valószínűleg ezért is reagált így az újságíróknak.

Sandra Bullock, aki tavaly a legjobban kereső színésznő lett, arról is beszélt a magazinnak, hogy az anyaszerepben tud leginkább kiteljesedni, és anyaként igazán szépnek látja magát. Sandra Bullocknak egy gyermeke van, akit 5 évvel ezelőtt fogadott örökbe.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A magazin fotóit a színésznőről itt nézheted meg.

Sandra Bullock ismét anyai örömök elé néz

A színésznő öt évvel ezelőtt fogadta örökbe Louis Bullock Bardot, most pedig azt tervezi, hamarosan kistestvére lesz Louisnak. A Life.hu cikkét itt olvashatod el!

Bolondot csináltak Kim Kardashianból és Kanye Westből a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150422-kim-kardashianbol-es-kanye-westbol-amy-schumer-humorista-csinalt-bolondot-a-voros-szonyeges.htmlKedden este Kim Kardashian és Kanye West a Time magazin gáláján jelentek meg, de a méltóságteljes vörös szőnyeges bevonulás helyett röhejes show-műsor jutott nekik. Trend--Hogy micsoda? Kovács Ági csigákkal szépülhttp://www.life.hu/trend/20150422-kovacs-agi-uszo-olimpikon-csiga-valadekkal-szepitkezik.htmlKovács Ági, hazánk egyik leghíresebb sportolója amellett, hogy kiváló formában van, még a bőre is gyönyörű. Megtudtuk, mit használ, hogy tökéletes arcbőre legyen, és igencsak meglepődtünk az elsőre furcsán hangzó szépségtrükkön. Trend--Keresztes Ildikó hosszú göndör fürtöket növesztetthttp://www.life.hu/trend/20150422-keresztes-ildiko-enekesno-az-x-faktor-egykori-mentora-hosszu-gondor-furtoket-novesztett.htmlAz énekesnő egy csücsörítős szelfin örökítette meg új frizuráját, ami nagyon dögösen áll neki. Keresztes Ildikó azt is elárulta a Life.hu-nak, minek köszönhető az átváltozása.Trend--Van-e gyönyörűbb Mihalik Enikőnél?http://www.life.hu/trend/20150422-mihalik-eniko-megint-gyonyoru-fotot-posztolt-magarol.htmlA magyar modell szerencsére rendesen posztolgat az Instagram oldalára, így napról napra gyönyörködhetünk Enikő látványában.Trend--Ez ám a meglepetés! Barátnője kedvéért fogta vissza magát Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150421-rihanna-visszafogott-es-klasszikus-koszoruslanyruhaban-jelent-meg-baratnoje-eskuvojen-hawaii-on.htmlMár-már kezdtünk hozzászokni Rihanna sokszor arcpirítóan merész összeállításaihoz. Éppen ezért csodálkoztunk rá annyira az énekesnő koszorúslányruhájára, amelyet egy nagyon jó barátnője kedvéért öltött magára.TrendOrigoCinthya Dictator új frizurában és erotikus ajkakkal pózolthttp://www.life.hu/trend/20150421-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-uj-frizuraban-es-erotikus-voros-ajkakkal-pozolt.htmlSzexi fotón mutatta meg pónis frufruját és vörös ajkait Cinthya Dictator.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.