A hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith elhintette: ha most nem születik kislánya a párnak, később még megvan rá az esélye, hiszen unokahúgáék még további kistestvéreket terveznek György hercegnek!

Bármelyik pillanatban megszülethet Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, ám a hercegi párnak a hírek szerint esze ágában sincs megállni két csemeténél – állítja az egykori Kate Middleton nagybátyja, Gary Goldsmith.

Forrás: AFP/Mark Tantrum

Nem hinném, hogy kettőnél megállnának. Így, ha a második nem kislány lesz, nem kell csalódniuk az embereknek, biztos vagyok benne, hogy valamikor egy lányuk is születi fog" – mondta el egy interjújában Katalin hercegné rokona. Ha a brit fogadási irodák adatait nézzük, a legtöbben bizony kislányt várnak a hercegi pár második gyermekeként, akinek már a nevét is tudni vélik az angolok – kattints ide és tudd meg, hogy fogják hívni a trónörököst!

Katalin, a diétahercegnő
Vajon melyik étrendet választja szülése után Katalin, hogy visszanyerje híresen karcsú alakját? A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a diétákat, amelyek segítségével mindig formába tudott lendülni Vilmos herceg hitvese.