Beyoncé koszorúslánynak is gyönyörű

Forrás: Instagram/ Kelly Rowland -
esküvő koszorúslány luxusyacht Destinys Child Beyoncé dress code outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben házasodott össze Beyoncé anyukája és a színész, Richard Lawson. Eddig csak a friss házasokról láthattunk képet, most viszont itt a fotó a koszorúslányok csapatáról is.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Beyoncé anyukája újraházasodott. A luxusyachton tartott buliról ezidáig nem sok fotót láthattunk, most azonban Kelly Rowland az egykori Destiny's Child énekesnője posztolt egy képet, amelyen Beyoncé is rajta van.

Forrás: Instagram/ Kelly Rowland

Azt már eddig is tudtuk, hogy fehér ruha volt a dress code, de azt nem, hogy az énekesnő tulajdonképpen milyen outfitben jelent meg anyukája esküvőjén. Kár, hogy Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy Carter nincs rajta a fotón. Benne is szívesen gyönyörködnénk!

Ellepték az internetet Beyoncé retusálatlan fotói

Több mint 200 retusálás nélküli kép szivárgott ki az énekesnőről a The Beyonce World nevű rajongói oldalon. Olvasd el a cikkünket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.