Ellepték az internetet Beyoncé retusálatlan fotói

retusálás kampány kép fotó Photoshop rajongó L'Oreal Beyoncé internet reklám kommentek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 200 retusálás nélküli kép szivárgott ki az énekesnőről a The Beyonce World nevű rajongói oldalon.

Valójában a L'Oréal egyik reklámjába készültek azok a képek Beyoncéról, amelyekről most mindenki beszél.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A szám szerint 224 darab retusálás nélküli fotón, amelyet a The Beyonce World oldal tett közzé elsőként, az énekesnő minden apró ránca láthatóvá vált, nem is beszélve a fénylő arcbőrről, az itt-ott felbukkanó pattanásokról és más bőrhibákról. Mi ITT mutatjuk meg a képeket.

A rajongók által kezelt honlap egy órával a közzététel után levette a hatalmas port kavaró képeket. Hiába, az internet nem felejt, a Gawker és a Complex azonnal átvette őket, néhány szemét kommentelő pedig nem győzött csodálkozni Beyoncé valódi arcán:

„Ez Beyoncé? Azta!"
„Úgy néz ki, mint aki dohányzik."

Mások azonban rögtön az énekesnő védelmére keltek:

„Beyoncé retusálatlan fotói csak azt bizonyítják, ő egy valódi ember és egy természetes szépség."
„Én vagyok az egyedüli ember, aki nem gondolja, hogy Beyoncé szörnyen fest ezeken a fotókon? Még így is jobban néz ki, mint én a legtöbb hétköznapon."

Bár a Life.hu véleménye szerint Beyoncé retusálás nélkül is gyönyörűen fest, ha mégis jó tanácsra szorulna, szívesen ajánlanánk neki a nemrég hasonlóan járt Cindy Crawfordot. A 48 éves szupermodellről már többször is szivárogtak ki photoshopot mellőző képek: ITT meztelenül mutatta meg magát teljes valójában, ITT pedig önszántából vállalta a retusálás nélküli képeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.