Csúnyán átverték! Mádai Vivien negyedmillióért szőrtelenített

átverés kozmetikus szőrtelenítés szépészeti beavatkozás millió Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosolygós műsorvezető nem sajnálta a pénzt, ám a várva várt eredmény elmaradt. Mádai Viviennek be kellett látnia, csúnyán átverték.

Viviennel egy csajos sajtótájékoztatón futott össze a Life.hu újságírója. A műsorvezető, miközben az új villanófényes szőrtelenítő készülékkel ismerkedett, szomorúan mesélte, hogyan verték át, amikor nagyobb összegeket fizetett ki a tartós szőrtelenítés reményében.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nagyon sok pénzt költöttem már erre a szépészeti beavatkozásra, de egy idő után rá kellett jönnöm, át lettem verve" – kezdte Vivien, aki sok évvel ezelőtt az összes spórolt pénzét egy szép reményekkel kecsegtető kozmetikusnál hagyta. „Azt gondoltam, hogy örök életemre megszabadulok a szőrszálaktól. Mérlegeltem, és úgy gondoltam: amennyi pénzt elköltök borotvára, gyantára és egyebekre, inkább egyben kifizetem, és egy életre letudom ezt a problémát. Az eredmény jó pár kezelés után elmaradt, hiába jártam rendszeresen az előírt időpontokban" – mesélte Vivien, aki elmondta, nem vonta felelősségre a kozmetikust, mert úgy gondolta, tanul a saját hibájából, és ezentúl nem lesz ennyire hiszékeny.

„Az új gép, amit most kipróbálhattunk, azért tetszik, mert bár hatásos, nem ígérték, hogy örökre megszabadít a szőrszálaktól, csak hosszan tartó szőrmentes állapotot biztosít, akár 12 hónapon át" – mesélte Vivien.

Mádai Vivien mindenkit meglepett új külsejévelhttp://www.life.hu/trend/20140604-madai-vivien-musorvezeto-szokerol-barna-hajra-valtott.htmlA bájos műsorvezető, aki épp áldott állapotban van, szőkéről barnára váltott. A Life.hu-nak azt mondta, még szerelme sem tudta, mire készül.TrendOrigoÍgy ünnepelte Kim Kardashian a Föld Napjáthttp://www.life.hu/trend/20150423-kim-kardashian-bikinis-fotoval-unnepelte-a-fold-napjat.htmlMinket is megdöbbentett, de a sztár valóban megemlékezett a Föld Napjáról – persze mindezt egy bikinis fotóval tette.Trend--Szerezd be Eva Longoria ágyneműjét!http://www.life.hu/trend/20150424-eva-longoria-szineszno-lakberendezesi-markat-alapitott.htmlEva Longoria saját márkát alapított: lakberendezési tárgyakat árul.Trend--Cinthya Dictator szája belilulthttp://www.life.hu/trend/20150424-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojenek-szaja-belilult.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője úgy váltogatja szája színét, mint a kaméleon.Trend--Játék a tincsekkel, fazonokkal - álomszép frizurák tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150422-frizuratrendek-2015-tavaszara-ilyet-valassz-mit-mond-a-fodrasz.htmlA naptárban piros betűs ünnep, amikor fodrászhoz megyünk, hiszen utána többnyire olyan érzésünk van, mintha újjászületnénk. A tavasz pedig a megújulás ideje, így ha vágysz egy fazonra, egy szokatlan stílusra, itt az ideje belevágni! Mutatjuk is a legtrendibb frizurákat 2015 tavaszi-nyári hónapjaira, egyenesen a kifutóról, extra tippeket pedig Huszka Petra, a Jónő-team fodrásza ad a Life.hu olvasóinak. Trend--Új frizurát villantott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20150420-uj-frizurat-villantott-molnar-aniko-egykori-nagy-o.htmlAz egykori nagy Ő, aki jelenleg a szépségiparban dolgozik, fodrásznál járt, az eredmény pedig elég cool lett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.