Örömében vőlegénye nyakába ugrott Olivia Wilde

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
csók dokumentumfilm győzelem kosárlabda Jason Sudeikis ebola Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Wilde és a vőlegénye, Jason Sudeikis mindig szakít időt arra, hogy kettesben szervezzenek programokat maguknak. Ezúttal egy kosármeccsen fotózták le őket, ahol nagyon lelkesen drukkoltak.

A sztárpár nagyon cuki volt, ahogy hétfő este teljesen felszabadultan szurkoltak egy kosármeccsen. Még győzelmi csókokat is váltottak, amikor pontot szerzett a csapatuk. A képeket itt nézheted meg!

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Olivia Wilde egyébként mostanában új filmjét promotálja. A Body Team 12 című dokumentumfilm az ebola járványról szól, pontosabban azokról az emberekről, akik összegyűjtik az ebolában elhunytak testeit. Ezeknek a borzalmas körülmények között dolgozó embereknek a filozófiáját és erejét tárja fel a film, és hőssé emeli őket.

A színésznő egyébként nemrég azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy gyermeke születése óta sokkal fogékonyabb mások problémáira. „Minden nap eszembe jut, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy anyaként mindent meg tudok adni a fiamnak, amire csak szüksége lehet" – nyilatkozta a sztár.

Így szoptatja kisbabáját Olivia Wilde

A gyönyörű színésznőt szoptatás közben fotózták az egyik női magazin kedvéért. Olivia bevállalta, a képek pedig csodaszépek lettek. Itt nézheted meg őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.