Olivia Wilde és a vőlegénye, Jason Sudeikis mindig szakít időt arra, hogy kettesben szervezzenek programokat maguknak. Ezúttal egy kosármeccsen fotózták le őket, ahol nagyon lelkesen drukkoltak.

A sztárpár nagyon cuki volt, ahogy hétfő este teljesen felszabadultan szurkoltak egy kosármeccsen. Még győzelmi csókokat is váltottak, amikor pontot szerzett a csapatuk. A képeket itt nézheted meg!

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Olivia Wilde egyébként mostanában új filmjét promotálja. A Body Team 12 című dokumentumfilm az ebola járványról szól, pontosabban azokról az emberekről, akik összegyűjtik az ebolában elhunytak testeit. Ezeknek a borzalmas körülmények között dolgozó embereknek a filozófiáját és erejét tárja fel a film, és hőssé emeli őket.

A színésznő egyébként nemrég azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy gyermeke születése óta sokkal fogékonyabb mások problémáira. „Minden nap eszembe jut, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy anyaként mindent meg tudok adni a fiamnak, amire csak szüksége lehet" – nyilatkozta a sztár.

Így szoptatja kisbabáját Olivia Wilde
A gyönyörű színésznőt szoptatás közben fotózták az egyik női magazin kedvéért. Olivia bevállalta, a képek pedig csodaszépek lettek. Itt nézheted meg őket!