szoptatás Gwen Stefani Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznőt nemrég szoptatás közben fotózták az egyik női magazin kedvéért. Olivia bevállalta, a képek pedig csodaszépek lettek. 

A harmincéves világsztár és öt hónapos kisfia, Otis több oldalt kaptak a szeptemberi Glamour magazinban. Méghozzá nem is akármilyen intim pillanatokban készültek róluk képek: többet között a szoptatást is megörökítették a fotósok. "Az, hogy Otisszal fotóztak, egyszerűen tökéletes választás volt. Semmi, ami velem kapcsolatos, nem lenne teljes nélküle, hiszen anya vagyok, és ez része az életemnek. A szoptatás pedig a világ legtermészetesebb dolga" - mesélte Olivia a magazinnak. A gyönyörű fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP/ /Michael Buckner

De nem Olivia Wilde az egyetlen sztár, aki a kamerák előtt is megszoptatja kisbabáját. Alanis Morisette-et, Miranda Kerrt, Gisele Bündchent és Gwen Stefanit is fotózták már ebben az intim pillanatban.

Gwen Stefani Forrás: Northfoto

Te szoptatnál nyilvános helyen?

Az anyukáknak kéne elvonulniuk, vagy jó lenne, ha a környezet lenne nyitottabb a szoptatásra? Korábban a Life.hu-n már boncolgattuk ezt a témát, és beszámoltunk olyan nőkről is, akiket attrocitások értek a nyilvános szoptatás miatt.

Alanis Morissette is megosztotta a világgal szoptatós fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20140803-alanis-morissette-enekesno-is-szoptatos-fotot-posztolt-a-szoptatas-vilagheten.htmlAugusztus első hetét tette a szoptatás világhetévé a WHO. Több híresség után Alanis Morissette énekesnő pont ebben az időben döntött úgy, hogy megoszt egy intim fotót a világgal.Család--Sokkoló fotósorozat vécében szoptató édesanyákrólhttp://www.life.hu/csalad/20140706-johnathan-wenske-es-kris-haro-fotosorozata-szoptato-anyakrol.htmlIgazán ütős reklámkampányt készített két amerikai egyetemista, Jonathan Wenske és Kris Haro.Család--Divat lett! Újabb szupermodell posztolt szoptatós fotóthttp://www.life.hu/csalad/20140609-jaime-king-amerikai-szupermodell-szineszno-szoptatos-fotot-osztott-meg-az-instagramon.htmlGisele Bündchen és Natalia Vodianova után egy újabb szupermodell posztolt szoptatós fotót az Instagramjára. Ő is emellett kampányol.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.