Aurelio szexi felsőtestet villantott

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
felsőtest diéta szexi ValóVilág6 Aurelio villantás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 győztese úgy döntött: elég a punnyadásból és az egészségtelen életmódból! 

Aurelio, aki eddig csak a csuklóját edzette és a helikopter-mutatványához szükséges szervek lengetésére gyúrt, most úgy döntött, életmódváltásba kezd.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

„Elég volt a fekvésből meg a punnyádasból, a csokiból meg a McDonaldsból, bevallom kicsit elkényelmesedtem, de most újra formába akarok lendülni. Egészséges lélek egészséges testben. Csoki, chips - Stop! Helyette brokkoli meg mentes víz" – írta Aurelio a kép mellé.

Férfiromantika élő adásban! Aurelio sírt, Istenes Bence felitattahttp://www.life.hu/bulvar/20150211-aurelio-az-rtl-klub-belevalovilag-musorvezetoje-sirt-istenes-bence-a-valovilag7-musorvezetoje.htmlÉlő adásban packázott egymással a ValóVilág6 győztese és Istenes Bence, a megható pillanatok magukért beszélnek.TV + Bulvár--Rettegésben tartja Aurelio a várost - az utak réme letthttp://www.life.hu/bulvar/20141111-vv-aurelio-az-rtl-klub-valovilag6-gyoztese-tobbszor-karambolt-okozott-osszetorte-nyeremenyautojat.htmlA VV-győztes nyereményautójával addig vagánykodott, amíg ripityára törte a vadiúj kocsit, sőt az utána kapott cserautó sem úszta meg, Aurelio azt is lezúzta.TV + Bulvár--Mesés gazdagságban élt Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20141016-aurelio-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-gyermekkoraban-pazar-luxusban-elt.htmlAurelio gyermekkorában a svájci felső tízezer életét élte: luxusautók, Monte-Carló-i kiruccanás és kivételes jómód. Mára azonban mindez csak emlék a Celeb vagyok, ments ki innen! bohócának.TV + BulvárRTLKLUBNyújtani kell, de nem mindegy, hogyan csinálod!http://www.life.hu/ez-zsir/20150429-nyujto-gyakorlatok-vegzesevel-nem-elozheto-meg-az-inserules.htmlHa rendszeresen edzel, jól tudod, hogy a nyújtásra nagy szükség van, hiszen a laza izmok sokkal terhelhetőbbek, ráadásul nyújtással megelőzhetőek az esetleges sérülések, emellett pedig a mélyizmok is edződnek. De mint mindennek, a nyújtásnak is van hátulütője - mutatjuk is, mire érdemes figyelned!Ez Zsír!ThinkstockHatalmasat változott Sarka Kata teste – a husiból izmok lettekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150429-hatalmasat-valtozott-sarka-kata-teste-par-ev-alatt-a-husibol-izmok-lettek.htmlHajdú Péter felesége megmutatta lenyűgöző átváltozását: Kata pár év alatt tökéletes alakot gyúrt magának.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: DeepWorkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150427-kiprobaltuk-deep-work-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a Deep Work kerül terítékre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.