Kirabolták Rékasi Károlyt és Pikali Gerdát

virág rablás Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjjel tolvaj járt Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonában. Rékasi a Facebookon üzent a tolvajnak. 

Rékasi Károly és Pikali Gerda rengeteg csodaszép virággal dobta fel a közös szerelmi fészket, majd újabb adagot vásároltak, hiszen a szép virágból sosem elég.

Azonban éjszaka lába kelt a növényeknek. Rékasi Károly a Facebookon háborodott fel: "Elmúlt éjjel valaki belátogatott a kertünkbe, és ellopta virágaink egy részét. Undorító! Gusztustalan!"

Kapujukra az alábbi feliratot helyezték el:

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

Különleges dizájn, egyedi technológia - erre még biztosan nem használtad a papírt! http://www.life.hu/otthon/20150428-kulonleges-egyedi-butorok-ujrahasznositott-papirbol.htmlPraktikus, pénztárcabarát, időtálló, strapabíró és papírból készül. Kitalálod, miről van szó? Dizájnos, kényelmes bútorokról - bútorokról papírból!OtthonOrigoKerüld el a szerelőt! Tisztítsd ki mosógépedet vegyszermentesen, néhány egyszerű trükkel! http://www.life.hu/otthon/20150428-vegyszermentes-olcso-hazi-praktikak-a-mosogep-tisztitasahoz.htmlFolytonos szélmalomharcot vívsz a vízkővel, a kellemetlen szagokkal és a penésszel? A mosógép tisztítását sokan félvállról veszik, pedig a halogatásnak komolyabb következményei is lehetnek. OtthonThinkstockEgyszerű, ötletes és pénztárcabarát - különleges anyák napi ajándékötlethttp://www.life.hu/otthon/20150428-a-teleprendezok-origami-cseresznyeviragokkal-diszitett-bokrot-keszitenek.htmlUgye, nem felejtetted el, hogy hamarosan itt az anyák napja? A Teleprendezők megmutatják, hogyan készíthetsz anyák napi ajándékot egyszerűen, gyorsan, a saját kezeddel!Otthon--Kényelem és dizájn a kertben – pénztárcabarát és burzsuj ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20150410-kenyelmes-es-dizajnos-penztarcabarat-es-draga-kerti-butorok.htmlEgy ízlésesen berendezett kert egyik központi eleme a terasz. Itt sziesztázol a nyári forróságban, és vendégeidet is itt fogadod, kiemelkedő fontosságú hát, hogy kerti bútoraid hangulatosak és kényelmesek is legyenek. Alábbi válogatásunkkal megpróbáltunk mindkét lényeges szempontnak eleget tenni. Sőt, azokra is gondoltunk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kerti bútoraikra több százezer forintot költsenek!OtthonThinkstockÍgy hozz létre vegyszermentes kiskertet a balkonodon!http://www.life.hu/otthon/20150410-tippek-trukkok-a-vegyszermentes-balkon-kerteszethez.htmlMinimális energiabefektetés és zöldellő balkon! Vegyszermentes kertészkedés a nagyvárosban: mutatjuk, hogy csináld!Otthon--Amikor egy horrorfilm megelevenedik - rettegés a családi fészekbenhttp://www.life.hu/otthon/20150420-5-valodi-kisertetjarta-csaladi-haz-amerikaban.htmlParanormális jelenségek, véres mészárlások – szörnyűségek, melyek helyszíne egy mindaddig békés családi fészek. Neked is ismerős a sztori? A kísértetjárta és gyilkos házak története a horrofilmesek egyik kedvenc témája. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.