Sok kedves emlék, boldog pillanatok, közös élmények - Iszak Eszti elmesélte milyen pazar anyák napi ajándékkal lepte meg édesanyját pár éve.

Eszti boldogan gondol vissza gyermekkorára, azt is elmesélte, hogy anyák napja alkalmából kiskorában rendszeresen énekelt és előfordult, hogy saját verssel lepte meg az ünnepen édesanyját és nagymamáját. Pár éve pedig Olaszországi utazással kedveskedett anyukájának. 

Forrás: Redlemon

„Már ovisként nagy versmondó voltam, anyáék nagyon büszkék voltak rám, a mai napig emlegetik, hogy én voltam minden évben az ünnepségek egyik főszereplője. Gyerekként szívesen énekeltem és rajzoltam is, és mivel nagymamám nagyon szereti a verseket, többször ajándékoztam saját verset neki, amitől mindig meghatódott" – mesélte a fiatalok legnézettebb zenecsatornájának sztárja, aki naponta beszél telefonon anyukájával.

„Fantasztikus a kapcsolatom édesanyámmal, aki a legjobb barátom is egyben, annak ellenére, hogy sokban különbözünk egymástól: Ő türelmes ember, én lobbanékony természet vagyok, ezért Igyekszem tanulni tőle és higgadtabban kezelni a helyzeteket. Mindent tud rólam, mindenről tudunk beszélgetni, nem emlékszem rá, hogy valaha komolyabb konfliktusom lett volna vele" – tette hozzá Eszti, aki minden évben friss tavaszi virágcsokorral kedveskedik édesanyjának. Azonban a két évvel ezelőtti anyák napja különösen emlékezetes volt számunkra.

„Egy csodás római utazással leptem meg, amit csak az utolsó pillanatban árultam el, nagy volt a meglepetés! Szuperül éreztük magunkat, Ákos akkor még kint élt Olaszországban, ő kalauzolt minket" - mesélte Eszti.