Még ha nincsenek is felesleges millióid egy luxusfürdőszoba kialakítására, álmodozni azért biztosan te is szeretsz. Összegyűjtöttünk hát négy olyan nem mindennapi fürdőt, amelyek kádjában világsztárok pihentetik bágyadt testüket egy fárasztó nap után. Te elfogadnád valamelyiket?

Kim Kardashian privát szentélye

Kim Kardashian és férje, Kanye West nem aprózták el a házvásárlást, tavaly költöztek be 20 millió dollárba kerülő, hatalmas luxuskastélyukba. Vityillójukhoz egy Dél-Franciaország hangulatát idéző birtok is társul, szőlőtőkékkel, medencékkel és különálló vendégházzal együtt. A villa egyik legizgalmasabb helyisége azonban minden bizonnyal Kim privát fürdőszobája – ha ezek a falak beszélni tudnának! Ez a kád kifejezetten a celebkirálynő megtisztulását és relaxációját szolgálja, hatalmas otthonukban ugyanis külön fürdőszobája van a férjnek és a feleségnek is. 

Forrás: AboutHome

Adam Levine nem cifrázza túl

Márványfalak és spahangulat – a Maroon 5 szívtipró énekese, Adam Levine nem zsúfolt túl sok mindent a fürdőjébe. Egy vintage stílusú kád, egy kis asztal a csecsebecséknek és más semmi. Ja, mégis! Egy, a kádtól különálló, falra szerelt zuhanyfej. Kicsit furcsa megoldás.

Sztárok, akik luxusvillával lepték meg édesanyjukat

Amíg mi, halandó emberek egy szál virággal, néhány kedves szóval, esetleg kisebb csecsebecsékkel lepjük meg édesanyánkat anyák napján, addig a világsztárok nem aprózzák el az ajándékozást! Beyoncé például tavaly egy nyolc hálószobás vityillóval lepte meg a mamáját. És nem ő volt az egyetlen!

Forrás: AboutHome

 Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones és egy cseppnyi romantika

Bár a sztárpár kapcsolata nem volt mindig zökkenőmentes, 2010-ben a kibékülés örömére Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones vásároltak egy gyönyörű, új házat. A Bedfordban található 19. századi kúriában hat hálószoba és hat fürdő található - köztük ez a tradicionális stílusú, márványlapokkal díszített fürdőszoba is. Arról nincs információnk, hogy vajon Michael Douglas is ezt a helyiséget használja-e, de inkább tudjuk elképzelni itt a bájos színésznőt, mint marcona férjét.

Forrás: AboutHome

Van, aki a szabadban szereti

Az énekes-dalszerző, John Legend nagyon szerethet a szabad ég alatt pancsikolni – legalábbis Los Angeles-i otthonában található kültéri fürdőszobájából erre következtetünk. Bár első ránézésre ez a különleges, bazaltból készült kád nem tűnik túl kényelmesnek, forró nyári estéken biztosan jó szolgálatot tesz. 

Forrás: AboutHome