Így csempészd be a nap sugarait otthonodba - inspirálódj gyönyörű képeinkből

inspiráció otthon sárga (szín) lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csempészd be otthonodba a tavasz légiesen vidám árnyalatát! A hónap színe a sárga, használd hát bátran feltűnő, élettel teli vagy visszafogottabb melegebb árnyalatait! Inspirálódj összeállításunkból! 

A sárga a nap színe, kiváló azokba a helyiségekbe, ahol nincs elég napfény, azonban figyelni kell arra, hogy milyen más színekkel társítod. Kiegészítő színként nagyon jól mutat a pasztellárnyalatokkal, a szürkékkel, de kombinálhatod kékekkel, barnákkal és a természetes fa bármely árnyalatával. A feketével azonban már érdemes csínján bánnod, mivel a nem megfelelő arányokkal könnyen válhat agresszívvé a helyiség hangulata. A titok, hogy a sárga-fekete színek elosztása ne 50-50 százalékos legyen egy szobán belül, inkább vagy az egyik, vagy a másik szín legyen többségben, például csíkok, minták, kiegészítők formájában.

Forrás: Thinkstock

Ha a szobád falait öltözteted sárgába, biztos lehetsz benne, hogy a helyiséget barátságos, hívogató atmoszférával fogja megtölteni. Szakértők szerint a sárga szín optimális helye a konyhában van - mivel jó étvágygerjesztő szín – esetleg a nappaliban, az étkezőben vagy egyéb társasági helyiségekben. A szín intenzitásának megfelelő arányban kell állnia a felület nagyságával, tehát minél erősebb árnyalatot használsz, annál kisebb felületen ajánlott a használata.

Nézd végig galériánkat, és inspirálódj kedvedre!

/1505/A__na201555134635

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.