A New York-i Met-gála a különleges kreációkról és extrém outfitekről híres. Néhány sztár extravagáns öltözékét azonnal tovább is gondolták az internetezők: útjára indultak az első Met-mémek.

A celebek idén is nagyon kitettek magukért a Met-gálán. Legtöbben természetesen ezúttal is a grandiózus és szokatlan ruhák mellett döntöttek, ami rögtön elindította a mémgyárat.

Rihanna kanárisárga Guo Pei költeményben jelent meg, amelyhez hosszú palást is tartozott, ami valóban fejedelmi külsőt kölcsönzött az énekesnőnek. A celebnő ruhájáról két vicces mém is született. Az egyiken egy pizzát húz maga után, a másikon Dorothy és a többi Óz szereplő táncol a „sárga köves úton". 

Forrás: Instagram/ ThaCelebriTea
10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a Met-gálákról
A New York-i Metropolitan Múzeum éves gáláját, amit mi mindig jobban várunk, mint az Oscart. A Met-gálán ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuperextra szettekben vonulnak a vörös szőnyegen.

Sarah Jessica Parker a gálára egy H&M ruhát vett fel, amit mindenféle kiegészítővel dobott fel. A legfeltűnőbb tartozék természetesen a Philip Treacy fejdísz volt, ami beindította mások fantáziáját is, így került egy tűz emotikon a színésznő fejére.

Forrás: Instagram/ FunnyOrDie

 

A legmerészebb áttetsző ruhák a vörös szőnyegen

A hétfő esti MET-gálána három legkerekebb fenekű grácia, Kim Kardashian, Beyonce és Jennifer Lopez is áttetsző estélyire szavazott. Tőlük nem is vár mást az ember lánya, hiszen mindhárman odavannak azért, hogy lehetőleg minél többször megmutassák szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen.

 

/1505/Met_g20155512510