Bruce Jenner: „Semmi nem volt olyan nehéz, mint a nemi identitásomról vallani a gyerekeimnek"

Forrás: Northfoto -
operáció Bruce Jenner őszinteség nemi identitás kim kardashian vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával.

A Kardashian valóságshow legújabb adásának promója nagyon drámaira sikerült. A show új részében ugyanis arról lesz szó, hogyan vállalta fel családja előtt Bruce Jenner: nőként szeretné folytatni az életét.

„Soha nem rettegtem annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnem erről a gyerekeimmel" – mondta Bruce. „Nem akartam, hogy úgy érezzék: eltűnik az apjuk. Igazából ugyanaz az ember maradok, és mindig a gyerekeim mellett leszek" – folytatta.

Forrás: Northfoto

A vallomás után egyébként Kim Kardashian volt az egyetlen aki teljes vállszélességgel állt ki mostohaapja mellett. Ő a kezdetektől támogatta, a többieknek több idő kellett megemészteni a hírt.

Bruce Jenner: „Nő vagyok”

Könnyek közt adta legutolsó interjúját férfiként Kim Kardashian mostohaapja, aki eldöntötte: 65 évesen nővé operáltatja magát. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.