Viszlát, önbizalomhiány! Lakatos Márk mosolyt varázsol egy nő arcára

Forrás: Style Republic -
mosoly Lakatos Márk fogsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők segítője vallja, hogy egy megnyerő mosoly sokat lendíthet célunk elérésében, ugyanakkor gyakran tapasztalja, hogy ha a fogsor nem tökéletes, szégyenkezve takargatjuk azt, ami végül önbizalomhiányhoz vezet. A népszerű stylist eltökélte, hogy "Stílusköztársaságát Mosolyköztársasággá" fejleszti: fogorvos barátjával karöltve idén tavasszal 1 millió forintos mosolyt varázsolnak valaki arcára!

Lakatos Márktól már megszokhattuk, hogy pazar ötleteket ad frizura, smink és ruhák terén, ápolja a női lelket, és ha kell akár még magassarkúban is megtanít járni, ám most ennél is tovább megy és mosolyt varázsol egy szerencsés nő arcára.

Forrás: Style Republic

"Az átalakulásban mindig az az első lépés, hogy valaki felismerje, változni akar. Rájöjjön arra, hogy ha nem érzi jól magát a bőrében, nem boldog, akkor annak egyetlen megoldása van, ha ő maga tesz ellene, és őszintén szembenéz a problémáival. A makeover nem csupán annyiból áll, hogy a régi farmert egy újabb modellre cseréljük. Viselhet valaki elképesztően drága holmikat a legmenőbb divatházakból, ha mindez csak arra jó, hogy az elégedetlenség igazi okát a szőnyeg alá söpörje, akkor úgyis zavar kerül a rendszerbe" – vallja hazánk legismertebb stylistja. "Meglepően sokan vannak, akik a fotókon eltakarják a szájukat, és már idejét sem tudják, hogy mikor nevettek teli szájjal utoljára. Sajnos ez a dolog előbb-utóbb zárkózottá tesz" - tette hozzá.

A milliós mosolyra kétféle módon lehet jelentkezni: személyesen Lakatos Márk üzleteiben, ahol azonnal fotót készítenek a jelentkezőkről, vagy a Style Republic Facebook oldalán lévő SmileRepublic alkalmazáson keresztül, egy fénykép feltöltésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.