A nők segítője vallja, hogy egy megnyerő mosoly sokat lendíthet célunk elérésében, ugyanakkor gyakran tapasztalja, hogy ha a fogsor nem tökéletes, szégyenkezve takargatjuk azt, ami végül önbizalomhiányhoz vezet. A népszerű stylist eltökélte, hogy "Stílusköztársaságát Mosolyköztársasággá" fejleszti: fogorvos barátjával karöltve idén tavasszal 1 millió forintos mosolyt varázsolnak valaki arcára!


Lakatos Márktól már megszokhattuk, hogy pazar ötleteket ad frizura, smink és ruhák terén, ápolja a női lelket, és ha kell akár még magassarkúban is megtanít járni, ám most ennél is tovább megy és mosolyt varázsol egy szerencsés nő arcára.

Forrás: Style Republic

"Az átalakulásban mindig az az első lépés, hogy valaki felismerje, változni akar. Rájöjjön arra, hogy ha nem érzi jól magát a bőrében, nem boldog, akkor annak egyetlen megoldása van, ha ő maga tesz ellene, és őszintén szembenéz a problémáival. A makeover nem csupán annyiból áll, hogy a régi farmert egy újabb modellre cseréljük. Viselhet valaki elképesztően drága holmikat a legmenőbb divatházakból, ha mindez csak arra jó, hogy az elégedetlenség igazi okát a szőnyeg alá söpörje, akkor úgyis zavar kerül a rendszerbe" – vallja hazánk legismertebb stylistja. "Meglepően sokan vannak, akik a fotókon eltakarják a szájukat, és már idejét sem tudják, hogy mikor nevettek teli szájjal utoljára. Sajnos ez a dolog előbb-utóbb zárkózottá tesz" - tette hozzá. 

A milliós mosolyra kétféle módon lehet jelentkezni: személyesen Lakatos Márk üzleteiben, ahol azonnal fotót készítenek a jelentkezőkről, vagy a Style Republic Facebook oldalán lévő SmileRepublic alkalmazáson keresztül, egy fénykép feltöltésével.