Kedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham?

Sok helyen május második és nem első vasárnapján tartják az anyák napját. Mi ugyan már megemlékeztünk erről a szép napról, kedvenc sztárjaink azonban még csak most köszöntötték fel anyukáikat.

Beyoncé nagyon cuki képpel készült a nagy napra. Az "akkor és most" fotó egyik felén ő van rajta kicsiként anyukájával, a másik képen pedig az énekesnő és kislánya szerepelnek ugyanolyan pózban. Nagyon édes összeállítás lett.

Forrás: Instagram/ Beyoncé

 

Nicki Minaj már elhunyt édesanyjáról emlékezett meg a neves napon. „Szeretlek. Köszönök mindent. Mindent, amit tettél. Mindent, amit mondtál. Azokat az időket, amikor nem láttalak és hallottalak, de tudtam, hogy velem vagy. Azokat az időket, amikor biztattál, hogy ne adjam fel. Remélem, büszke vagy rám, anya, örökké szeretlek."

Forrás: Instagram/ Nicki Minaj

 

A 40 éves David Beckham is posztolt egy ölelkezős fotót anyukájával.

Forrás: Instagram/ David beckham

 

Hilaria Baldwin, aki második kisgyerekét várja Alec Baldwintól, szintén megható sorokat írt az anyák napi fotója mellé. Arra emlékezett vissza, amikor első gyerekét, Carment megszülte. „A leggyönyörűbb pillanat az volt, amikor Alec a karjaimba tette Carment. Egy igaz pillanat. Nincs ehhez fogható varázslat az életben, mint amikor először kezedbe adják a gyermekedet. Szeretlek, Carmen. Te tettél engem anyává."

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin


Egy másik fotót is megosztott a bájos híresség. Ezen Carmen puszilja meg tesóját, aki még a pocakban van. „Legszebb anyák napi ajándék" – írta mellé Hilaria.

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin


Miranda Kerr és a szuperapuka Orlando Bloom közös gyermeke négyéves. A szülők ugyan már elváltak, de így is nagyon jó viszonyt ápolnak egymással. A gyönyörű modell megosztotta az anyák napi ajándékát, amit kisfia készített.

Forrás: Instagram/ Miranda Kerr


A modell egyébként gyönyörűen és szerényen ünnepelt kisfiával, ugyanis közös eperszedés volt a program. „Epret szedünk a kisfiammal, Flynnel. Boldog anyák napját.”

Forrás: Instagram/ Miranda kerr