Ennyire szereti anyukáját Beyoncé, David Beckham és Nicki Minaj

Forrás: Instagram/ David beckham -
David Beckham anyák napja köszönet Nicki Minaj Hilaria Baldwin Miranda Kerr szeretet Orlando Bloom Beyoncé Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham?

Sok helyen május második és nem első vasárnapján tartják az anyák napját. Mi ugyan már megemlékeztünk erről a szép napról, kedvenc sztárjaink azonban még csak most köszöntötték fel anyukáikat.

Beyoncé nagyon cuki képpel készült a nagy napra. Az "akkor és most" fotó egyik felén ő van rajta kicsiként anyukájával, a másik képen pedig az énekesnő és kislánya szerepelnek ugyanolyan pózban. Nagyon édes összeállítás lett.

Forrás: Instagram/ Beyoncé

Nicki Minaj már elhunyt édesanyjáról emlékezett meg a neves napon. „Szeretlek. Köszönök mindent. Mindent, amit tettél. Mindent, amit mondtál. Azokat az időket, amikor nem láttalak és hallottalak, de tudtam, hogy velem vagy. Azokat az időket, amikor biztattál, hogy ne adjam fel. Remélem, büszke vagy rám, anya, örökké szeretlek."

Forrás: Instagram/ Nicki Minaj

A 40 éves David Beckham is posztolt egy ölelkezős fotót anyukájával.

Forrás: Instagram/ David beckham

Hilaria Baldwin, aki második kisgyerekét várja Alec Baldwintól, szintén megható sorokat írt az anyák napi fotója mellé. Arra emlékezett vissza, amikor első gyerekét, Carment megszülte. „A leggyönyörűbb pillanat az volt, amikor Alec a karjaimba tette Carment. Egy igaz pillanat. Nincs ehhez fogható varázslat az életben, mint amikor először kezedbe adják a gyermekedet. Szeretlek, Carmen. Te tettél engem anyává."

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin


Egy másik fotót is megosztott a bájos híresség. Ezen Carmen puszilja meg tesóját, aki még a pocakban van. „Legszebb anyák napi ajándék" – írta mellé Hilaria.

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin


Miranda Kerr és a szuperapuka Orlando Bloom közös gyermeke négyéves. A szülők ugyan már elváltak, de így is nagyon jó viszonyt ápolnak egymással. A gyönyörű modell megosztotta az anyák napi ajándékát, amit kisfia készített.

Forrás: Instagram/ Miranda Kerr


A modell egyébként gyönyörűen és szerényen ünnepelt kisfiával, ugyanis közös eperszedés volt a program. „Epret szedünk a kisfiammal, Flynnel. Boldog anyák napját.”

Forrás: Instagram/ Miranda kerr

Bruce Jenner: „Semmi nem volt olyan nehéz, mint a nemi identitásomról vallani a gyerekeimnek"http://www.life.hu/csalad/20150508-bruce-jenner-soha-nem-felt-annyira-mint-amikor-oszinten-kellett-beszelnie-csaladjaval-nemi.htmlA Kardashian-család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával.Család--Egy rizsszemnyi gyermek élete - Várandósságod 7. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150508-a-terhesseg-7-heteben-ez-tortenik-a-magzattal-es-a-kismamaval.htmlEl tudod képzelni, hogy egy aprócska, rizsszemnyi embrió egyszer egy mosolygós, édes pici baba lesz? Hiába a picinyke méret, a hasadban növekvő élet hétről hétre hihetetlen változáson és fejlődésen megy keresztül.CsaládThinkstockMegmutatta a monacói ikreket Charlene és Albert herceg - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150510-megmutatta-a-monacoi-ikreket-charlene-es-albert-herceg-tunderi-foto.htmlMár alig vártuk, hogy születésük után láthassuk a monacói ikreket. Albert herceg és bájos felesége, Charlene először akkor mutatták meg a gyerekeket a nagyvilágnak, mikor azok majdnem egy hónaposak voltak. Aztán sokáig ismét semmi... Mostanáig.CsaládAFPA félkarú Bethany Hamilton a mai nap leggyönyörűbb kismamájahttp://www.life.hu/csalad/20150509-bethany-hamilton-a-legcsodasabb-kismama-uzeni-ne-add-fel-az-almaidat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első gyermekével várandós Bethany Hamilton, a lány, vagyis mára nő, aki tizenhárom évesen egy cápatámadásban veszítette el a karját. A boldog kismama az élő példa arra, hogy soha nem szabad feladni az álmainkat!Család--Egymásra találtak az anyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150506-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-kulisszatitkai-hogyan-talaltak-egymasra-az-anyukak.htmlAmikor Hadas Krisztával elkezdtük forgatni a Jön a baba sorozat első évadját, eszünkbe sem jutott, hogy a mamák története nem ér véget akkor, amikor Kriszta a gyermekágyas időszakba is beleforgatva elbúcsúzik tőlük. Hát, be kell vallanunk, óriásit tévedtünk!Család--3 éves lett Chris Hemsworth kislánya: Így üzent neki a mamájahttp://www.life.hu/csalad/20150508-chris-hemsworth-es-elsa-pataky-kislanya-india-harom-eves-lett-majusban.htmlA világ egyik legjobb pasijának (itt fejtettük ki, hogy miért) májusban három éves lett a kislánya. Chris Hemsworth magyar felmenőkkel is rendelkező kedvese pedig gyönyörű üzenettel köszöntötte gyermeküket.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.