Victoria Beckham mellbimbója saját tervezésű ruháját ütötte át

Forrás: AFP -
mellbimbó vad elegáns öltözködés ruha stílus Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermekes anyuka, feleség és üzletasszony, mégis mindig tökéletesen néz ki – ő bizony Victoria Beckham, aki ezúttal is hibátlanul festett, igaz mellbimbói rettenthetetlenül hegyesedtek.

Vasárnap a londoni Notting Hillen kapták el a fotósok a 41 éves egykori Spice Girlt, aki saját tervezésű ruhájában hozta a tőle megszokott elegáns és letisztult stílust, csak mellbimbói vadultak. A képeket itt tudod megnézni!

Forrás: AFP

Victoria Beckham egyébként nemcsak akkor tesz ki magáért, amikor ruhákról és öltözködésről van szó, hanem partiszervezésben is elsőszámú a híresség. David Beckham születésnapján is remekelt, hiszen családi nyaralást és fergeteges bulit is szervezett.

Ruhák, amiket szívesen kölcsönkérnénk Victoria Beckhamtől

Victoria Beckham nagyszabású jótékonykodásba kezdett: 600, a szívéhez közel álló ruhadarabot árvereztet el, a befolyt összeget pedig jótékony célokra ajánlja fel. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Így dolgoznak Eva Longoria külsején! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150512-eva-longoria-szineszno-megosztotta-kovetovel-hogyan-szepul.htmlA színésznő mindig nagyon odafigyel rá, hogy a vörös szőnyegen a legjobb formáját hozza. Legújabb Instagram-fotójából kiderült, kik dolgoznak a külsején, hogy tökéletesen nézzen ki ezeken az eseményeken.Trend--Extrém fotózáson villantásveszélyes pózokba tekeredett Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150512-sarah-jessica-parker-szinesznot-a-bloomingdale-tetejen-fotoztak.htmlA cipők királynőjét gyönyörű magas sarkúkban fotózták a híres Bloomingdale's üzlet tetején. A nagy pózolás közepette a Szex és New York színésznője többször is kis híján villantott egy nagyot.Trend--50 éves lett a világ egyik leghíresebb topmodellje! Íme, 10 érdekesség az életéről!http://www.life.hu/trend/20150511-linda-evangelista-a-vilag-egyik-leghiresebb-topmodellje-50-eves-lett.htmlLinda Evangelista, aki a hat legnagyobb topmodell egyike, ma ünnepli 50. születésnapját, így összeszedtünk róla 10 érdekességet.TrendOrigoMadonna mostanában úgy viselkedik, mint egy tinédzserhttp://www.life.hu/trend/20150511-madonna-forronaciban-es-neccharisnyaban-bulizott-lanyaval.htmlAz énekesnő 56 évesen is 16-nak érzi magát – amit az öltözködése is jól mutat. Lányával szinte egyforma ruhában buliztak múlt héten.Trend--Jane Fonda nem tagadja: plasztikáztathttp://www.life.hu/trend/20150511-jane-fonda-szineszno-plasztikaztat.htmlJane Fonda 77 évesen is olyan formában van, amiről sok nő csak álmodik. A színésznő többször fordult már plasztikai sebészhez, szakértők pedig kielemezték, melyik testrészei dicsérik a sebészek kezei munkáját. Trend--Ők mégis mit gondoltak? 5 rémes ruha a BAFTA TV Awards-onhttp://www.life.hu/trend/20150511-divat-es-trend-5-remes-ruha-a-bafta-tv-awards-on.htmlEgészen biztosan túl magasra került a mérce az idei Oscar és a MET-gála után: a vasárnapi BAFTA TV Awards az egyik legnagyobb díjátadó az Egyesült Királyságban, ám ez tegnap mit sem számított: rémesebbnél rémesebb ruhákban parádéztak a sztárok a Theatre Royal-ban, Londonban. Mutatjuk is őket!TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.