Nahát! Rá sem lehet ismerni Éden Snjezire

Forrás: Instagram/Snjezi -
Éden Snjezana frizura göndör haj hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncoslány képmegosztó oldalán mutatta meg újdonsült frizuráját.

Új hajra váltott Snjezi. Az Éden Hotel sztárja, akinek rendhagyó módon kellett távoznia a műsorból, Instagramján mutatta meg göndör tincseit. A korábban függőséggel küzdő Snjezire alig lehet ráismerni: a hajhosszabbításon is átesett táncoslánynak nagyon jól áll a változás!

Forrás: Instagram/Snjezi
Aleska Diamond rózsaszín hajjal hódíthttp://www.life.hu/trend/20150512-aleska-diamond-rozsaszin-hajjal-hodit.htmlAleska Diamond épp, hogy csak megvált szőkés tincseitől, máris új színnel dobta fel barna haját. Sáfrány Emese rózsaszínre váltott. TrendOrigoVége a haverkodásnak az Éden Hotelben - Felbomlott a legerősebb szövetséghttp://www.life.hu/bulvar/20150512-vege-a-haverkodasnak-az-eden-hotelben.htmlLoki szerint most már tényleg itt az ideje a taktikázásnak, nem szabad tovább haverkodni. TV + BulvárOrigoIlyen hisztit még soha életedben nem láttál! Éden Barbara megmutatta, hogy is kell ezt csinálnihttp://www.life.hu/bulvar/20150510-ilyen-hisztit-meg-soha-eletedben-nem-lattal-eden-barbara-megmutatta-hogy-is-kell-ezt-csinalni.htmlÉden Barbara még a fenekét is földhöz verte.. miközben üvöltözött... és a tehetetlenségtől még egy furcsa táncba is kezdett.TV + BulvárOrigoIntim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter - Kiderül az is, ki az újítóbb az ágybanhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-intim-titkokat-osztott-meg-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-kasza-musorban.htmlEdig még nem hallott intim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter a Kasza! című műsorban.TV + BulvárOrigoÉden Hotel - Zavarba ejtő vallomást tett az egyik játékos http://www.life.hu/bulvar/20150512-eden-hotelben-eden-gyula-eden-petinek-tett-vallomast.htmlFurcsa kijelentést tett az Éden Hotel játékosa, Éden Gyula. TV + BulvárOrigoMegsérült az Éden Hotel szereplője - Gipszet kell viselniehttp://www.life.hu/bulvar/20150507-megserult-az-eden-hotel-szereploje-eden-apolka.htmlGipsszel a lábán érkezett az Éden Éjjel adásában a nagy cselszövő, Peti egykori párja, Apolka. A lány úgy fogalmazott: félrelépett. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.