Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor le akar fogyni, most azonnal, hiszen másnap randi, vagy éppen strandra kell menni, esetleg csak nem jön fel az S-es szoknya. Bár mindenki tudja, hogy csak edzéssel és tiszta evéssel pusztíthatjuk a zsírpárnákat, mégis sok butaságot teszünk meg a tökéletes test reményében. 

1. A kanalas diéta

Ki ne próbálta volna a remek kanalas módszert fogyáshoz, azaz, hogy csak azokat az ételeket eszi meg, amiket kanállal lehetséges: leves, jogurt, kefir... Persze néhány nap után eljön az az idő, mikor az ember kanállal esik neki a fehérkenyérnek, majd kikanalaz egy bödön Nutellát, aztán véget ér az egész kanalazós időszak, és visszatérünk a normális evéshez. 

Forrás: Thinkstock

2. A kávés diéta

Hollywoodi hírességek és modellek alkalmazták előszeretettel régen a kávés koplalást, és számos nő utánozta a módszert, ami egész egyszerű: ha éhes vagy, igyál egy kávét, feketén. Eltelít, nem hízlal és égeti a zsírt. Szerencsére egy napnál tovább ezt szinte senki nem bírja.

Ne próbáld ki!
Ne feledd, ezeket a módszereket még véletlenül sem azért soroljuk fel, hogy kipróbáld, csupán elrettentésként gyűjtöttük össze, mikre képesek a nők a bikinialakért. Maradj inkább a tiszta étkezésnél és az edzéseknél!

3. A hétvégi diéta

Évente egy-két léböjtkúra egészséges, na de minden hétvégén? Sok nő gondolja úgy, hogy a hét közben összeevett rosszat semlegesíti, ha hétvégén vízen és zöldségleveken él kizárólag. Eláruljuk: nem segít, csak ront a helyzeten.

4. Az elképzelős diéta

A legegyszerűbb, legolcsóbb és legbutább diéták egyike mikor elképzeled, hogy valami van a tányérodon, és azt fogyasztod el. Így napi ötször is ehetsz a kedvenc hamburgeredből, pörköltedből és sütidből, úgy, hogy egy dekát sem hízol.