A leghülyébb diéták, amiket sok nő kipróbált

Forrás: Thinkstock -
diéta hülyeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor le akar fogyni, most azonnal, hiszen másnap randi, vagy éppen strandra kell menni, esetleg csak nem jön fel az S-es szoknya. Bár mindenki tudja, hogy csak edzéssel és tiszta evéssel pusztíthatjuk a zsírpárnákat, mégis sok butaságot teszünk meg a tökéletes test reményében. 

1. A kanalas diéta

Ki ne próbálta volna a remek kanalas módszert fogyáshoz, azaz, hogy csak azokat az ételeket eszi meg, amiket kanállal lehetséges: leves, jogurt, kefir... Persze néhány nap után eljön az az idő, mikor az ember kanállal esik neki a fehérkenyérnek, majd kikanalaz egy bödön Nutellát, aztán véget ér az egész kanalazós időszak, és visszatérünk a normális evéshez.

Forrás: Thinkstock

2. A kávés diéta

Hollywoodi hírességek és modellek alkalmazták előszeretettel régen a kávés koplalást, és számos nő utánozta a módszert, ami egész egyszerű: ha éhes vagy, igyál egy kávét, feketén. Eltelít, nem hízlal és égeti a zsírt. Szerencsére egy napnál tovább ezt szinte senki nem bírja.

Ne próbáld ki!

Ne feledd, ezeket a módszereket még véletlenül sem azért soroljuk fel, hogy kipróbáld, csupán elrettentésként gyűjtöttük össze, mikre képesek a nők a bikinialakért. Maradj inkább a tiszta étkezésnél és az edzéseknél!

3. A hétvégi diéta

Évente egy-két léböjtkúra egészséges, na de minden hétvégén? Sok nő gondolja úgy, hogy a hét közben összeevett rosszat semlegesíti, ha hétvégén vízen és zöldségleveken él kizárólag. Eláruljuk: nem segít, csak ront a helyzeten.

4. Az elképzelős diéta

A legegyszerűbb, legolcsóbb és legbutább diéták egyike mikor elképzeled, hogy valami van a tányérodon, és azt fogyasztod el. Így napi ötször is ehetsz a kedvenc hamburgeredből, pörköltedből és sütidből, úgy, hogy egy dekát sem hízol.

Tolvai Reni egyszerűen csodaszép - Miamiban forgat az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-tolvai-reni-csodaszep-miamiban-forgat-az-enekesno.htmlHa nem tudnánk, soha nem gonolnánk, hogy Tolvai Reni valaha súlyproblémákkal küzdött. A Megasztár egykori győztese tényleg napról napra egyre szebb, és erre ismét egy csomó fotóbizonyítékunk is van. Ez Zsír!OrigoPárolod? Netán nyersen fogyasztod? Hozd ki a legtöbbet kedvenc zöldségeidből!http://www.life.hu/ez-zsir/20150510-parolas-vagy-nyersen-fogyasztas-mi-a-jobb-a-zoldsegeknek.htmlTudtad, hogy a répa vitamintartalma sokkal jobban érvényesül, ha párolva fogyasztod? A nyers étkezés nagyon egészséges dolog, de bizonyos zöldségeket érdemes inkább főzve, párolva beiktatni az étrendedbe. Hogy miért? Most eláruljuk! Ez Zsír!--George Clooney felesége csontsovány! Ijesztően néz ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20150512-george-clooney-felesege-amal-csontsovany-es-ijesztoen-nez-ki.htmlA Clooney házaspár túl van az ünnepi napokon, George ugyanis 54. születésnapját ünnepelte múlt héten. A szerelmeseknek azonban tegnap már vissza kellett térni a hétköznapokhoz és a munkához.Ez Zsír!--A pozitív gondolkodás igenis tanulható!http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-figyelem-iranyitasa-avagy-hogyan-tedd-magad-boldogga.htmlEgyre többször érzed azt, hogy képtelen vagy igazán koncentrálni valamire, hogy mindig vannak zavaró tényezők, amiktől nem tudsz elvonatkoztatni, és sokszor már figyelni sem tudsz igazán a fontos dolgokra? A rendszeres jógagyakorlás látványosan lendít a koncentrációs képességeden – próbáld csak ki!Ez Zsír!ThinkstockKár lenne csak salátákon élni! Így hatnak kedvenc ételeink a testünkrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150508-egeszseges-eletmod-igy-hatnak-kedvenc-eteleink-az-egeszsegunkre.htmlA hústól a gombáig, a sárgarépától a sajtig sokan vásároljuk ugyanazokat az élelmiszereket hétről hétre. Ám nehogy azt gondold, hogy mindennap salátaleveleket kell rágcsálnod ahhoz, hogy egészségesen étkezz – most eláruljuk, miért is érdemes továbbra is a kedvenc "hétköznapi" finomságaidat fogyasztanod. Ez Zsír!ThinkstockKiderült Beyoncé alakjának titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-beyonce-22-napos-vegan-dietaval-hozta-formaba-testet-a-met-galara.htmlA hétfő esti Met-gálán Beyoncé fantasztikusan nézett ki: az átlátszó ruha, amit viselt, mindent megmutatott az alakjából. Most az is kiderült, hogyan hozta formába magát az énekesnő a nagy alkalomra.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.