Doutzen Kroes stílusmustra divatmustra Miranda Kerr Eva Longoria Pink Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg számos híresség a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén divatozik, máshol sem áll meg az élet. Láthattunk néhány csodaszép ruhát Hollywoodban is a héten, de voltak, akiknek sikerült alaposan mellényúlni. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. 

Trükkös kivágások

Doutzen Kroes hófehér Versacében pompázott, de nem akármilyenben. Elegáns, de közben ultraszexi dekoltázzsal kombinált estélyijéhez szuper választás volt a minimalista ezüstszínű szandál és a visszafogott konty.
Karlie Kloss is Versacében érkezett Cannes vörös szőnyegére, ahol nagy valószínűséggel minden szem rá és ezüstös, hasvillantós szettjére szegeződött. Kevesen tudnának viselni egy ilyen félig nadrág, félig mégsem nadrág ruhát, Karlie azonban tökéletesen csinálta.

Akik jumpsuitba ugrottak, és gyönyörűen mutattak

Los Angelesben sétálgatott a tökéletes testű Miranda Kerr egy mélyen dekoltált, cuki, pöttyös jumpsuitban. A hozzá választott napszemüveggel bohémmá tette a kicsit elegáns, kicsit laza összeállítást.
Eva Longoria is egy jumpsuitra szavazott, amelynek kifejezetten imádjuk a nőies, rojtos felső részét. Eva igazi nadrágos dívaként tündökölt a szettben, alacsony termete ellenére gyönyörű, hosszú lábakat varázsolt neki a nadrágos alsó rész.

Valami nem stimmel

Elizabeth Banks szettje akár jól is sikerülhetett volna, de valami melltájékon nagyon nem stimmel. Az egyébként kidolgozott, izmos testű színésznő ruhája olyan hatást kelt, mintha hónaljhájacska buggyanna ki belőle. Persze, tudjuk, hogy ez csak optikai csalódás, de nem túl előnyös.
Bár remek színt választott Ruth Wilson, a fazon nem az ő világa. Ezt a kivágást inkább nagyobb keblű hölgyeken tudjuk elképzelni, a mell alatt bővülő fazon pedig maradjon inkább a kifutói modelleké, esetleg a terhes nőké, ugyanis rajtuk kívül mindenkinek szörnyű derekat és csípőt varázsolnak ezek a ruhák.

A hét két legszebb estélyije

Anna Kendrick új filmjének premierjén sellőlánnyá változott a félvállú, kék-lila estélyiben. A ruha színe egészen hipnotikus, Anna fehér bőrén csodásan mutat.
Jennifer Lopeztől már megszoktuk, hogy képtelen rosszul mutatni, akármilyen ruhát húz irigylésre méltó testére. Most sem volt ez másképp ebben a csipkés, lábvillantós szépséges estélyiben.

Nekik ezúttal nem sikerült

Minden tiszteletünk Catherine Deneuve-é, azonban e mellett az összeállítás mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Egyrészt mi az a két piros karika a csodálatos színésznőt öregítő és vállasító Louis Vuitton felsőn, másrészt ez a szandál egyenesen borzalmas.
Sajnos Pinknek sem sikerült jól választani. Bár a rózsaszín jól illett a szőke hajához, a nagy, zsákszerű fazont nem értjük. Nemhogy letagadhatott volna tíz kilót, de inkább minimum ennyivel többnek néz ki ebben a tógaszerű ruhában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.