Casanova Night Musical szexi szépségkirálynő Kulcsár Edina Amerika Miss World Hungary Miami bikini görkorcsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görkori, napfény és neonszínű fürdőruha. Hazánk legszebb hölgyének sikerült akklimatizálódnia Miamiban.

Napfény és tengerpart ez várta Amerikában Kulcsár Edinát a Miss World első udvarhölgyét, aki a Casanova Night Musical című darabbal turnézik a tengerentúlon, ahová keserves repülőútját követően érkezett meg. Edina azóta kiheverte a viszontagságokat és már kerekded popsit is villantott. Legutóbb pedig megmutatta, milyen a görkorizástól megfáradtan pihenőt tartani a pálmafák árnyéka alatt.

Forrás: Instagram/edynakulcsar
Debreczeni Zita újra a kamera előtt tündököl - Még mindig irtó szexihttp://www.life.hu/trend/20150513-debreczeni-zita-modell-fotos-szexi-testet-egy-bikinifotozason-mutatta-meg.htmlVégre nem a kamera mögé, hanem elé állt a gyönyörű modell, akiről bikinis fotók készültek. Debreczeni Zita pedig a kulisszák mögül még és egy szexi szelfivel is meglepte rajongóit.Trend--Sokkoló! 46 centis derék egy fűző segítségévelhttp://www.life.hu/trend/20150513-durva-darazsderek-46-centis-derekat-csinalt-maganak-egy-no-egy-fuzo-segitsegevel.htmlRomanie Smith, fétismodell brutális fűzővel varázsolt magának 46 centis darázsderekat. Trend--Tóth Gabi szemüveges lett - így is irtó szexi a csajhttp://www.life.hu/trend/20150513-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-enekesno-szemuvegben-szexi-dekoltazzsal-pozolt.htmlSokat sejtető dekoltázs és szexi szemüveg, íme az új Tóth Gabi.Trend--Nyami! Desszertékszerek, amikbe szívesen beleharapnánkhttp://www.life.hu/trend/20150512-desszertekszerek-keszit-egy-ekszeresz-ebbe-barki-szivesen-beleharapna.htmlKülönleges sütiékszerekre bukkantunk. Az első randin biztos, hogy vicces és csábító egy ilyen ínycsiklandozó remekmű - csak vigyázz, bele ne harapjanak! Trend--Keresztes Ildikó fiús frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20150506-keresztes-ildiko-enekesno-fius-frizurat-villantott-meg-rovidebb-lett-a-haja-mint-valaha.htmlAz énekesnő közösségi oldalán mutatta meg új haját, ami rövidebb és világosabb lett.Trend--Megnyitotta cipőboltját Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150421-sarah-jessica-parker-a-sex-es-new-york-sorozatok-sztarja-megnyitotta-cipoboltjat.htmlSarah Jessica Parker a Las Vegasban nyitott cipőüzletében beszélgetett a rajongókkal – erre a találkozóra szívesen benéztünk volna!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.