Nincs cannes-i filmfesztivál cicik nélkül! A francia színésznőnek megint összejött az, ami miatt annak idején róla beszélt az egész világ.

Emlékeztek még Sophie Marceau 2005-ben elkövetett divatbakijára? Akkor tényleg úgy tűnt, a véletlen játéka oldotta ki a francia színésznő ruhapántját, hogy aztán feltárja Sophie bal keblét.

Már éppen kezdtük elfelejteni a kínos villantást, ám a 68. cannes-i filmfesztivál egyetlen hazai zsűritagja, aki a bugyiját már megmutatta egyszer, gondoskodott arról, hogy fennmaradjon a neve - pontosabban a blézere alá húzott, melltartó nélkül viselt áttetsző felsője tett róla.

Ki volt Cannes szépe a nyitónapon?
Julianne Moore igazi végzet asszonyaként vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, Lupita Nyong'o megvédte stílusikon címét és megtaláltuk a francia Beyoncét - nézd meg ITT a nyitónap legemlékezetesebb ruhakölteményeit.

Itt azonban már szó sincs semmiféle véletlenről. A franciák egyébként már el is kezdték hasonlítgatni Sophie Marceau 2005-ben és most megmutatott cicijeit, és bizony arra jutottak, most sokkal teltebb, mint 10 évvel ezelőtt. Mik ki nem derülnek egy ártatlannak indult villantásból...