Andy Vajna felesége egy letisztult, hófehér ruhában lépett a vörös szőnyegre az Arany Pálmára esélyes Saul fia című magyar film bemutatóján.

Mint már a Life.hu is hírül adta, múlt héten Vajna Tímea is megérkezett Cannes-ba férjével, Andy Vajnával. Tímea, aki a vörös szőnyeges megjelenéseken túl az edzésre is szakít időt, a filmfesztivál minden pillanatát igyekszik megosztani rajongóival.

Kis fekete helyett kis fehérben bemutatózott Vajna TímeaForrás: missuniversehungary.hu/blog

Mostantól nem csupán közösségi oldalain követhetjük nyomon a cannes-i történéseket, hanem Timi nemrég elindított blogján is – itt tette közzé azt az itt is látható fehér, meglehetősen visszafogott ruháját, amelyben az Arany Pálmára esélyes magyar film, a Saul fia bemutatóján tündökölt. Még több képért pedig látogass el blogjára ide kattintva!

Őket láttad már?
Julianne Moore igazi végzet asszonyaként vette be a cannes-i filmfesztivál megnyitójának vörös szőnyegét, Natalie Portmannél volt a legdögösebb kiegészítő és megtaláltuk a francia Beyoncét - a 68. filmfesztivál legemlékezetsebb ruhadarabjait ITT gyűjtötte össze a Life.hu.