Lélegzetelállító! 77 évesen is divatikon Jane Fonda

Forrás: W Magazine/Steven Meisel -
plasztikai műtét Oscar-díj Jane Fonda divatmagazin szépség stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva egy divatmagazinnak pózolt 77 évesen, amivel bebizonyította, hogy még most is ugyanolyan sugárzó szépség, mint fiatalabb korában.

Jane Fonda az 1950-es években kezdte színészi karrierjét, előtte pedig modellként is dolgozott. A kétszeres Oscar-díjas színésznő hat évtizednyi siker után sem tudja elhinni, hogy őt stílusikonnak tartják.

Forrás: W Magazine/Steven Meisel

A W magazin június-júliusi számába fotózták a legendás színésznőt, aki nyilatkozott is a magazinnak. „Hát nem furcsa? Ilyen idős korban! Ez csak hízelgés, hogy stílusikonnak hívnak az emberek.”

Forrás: W Magazine/Steven Meisel

Volt plasztikai műtétem. Nem vagyok rá büszke, de volt. Az az igazság, hogy a külsőm mindig meghatározta az életemet. Úgy gondoltam, hogy szépnek és vékonynak kell lennem ahhoz, hogy szeressenek. Ez pedig sok bajhoz vezetett.” A színésznő érettebb fejjel már nem így gondolkozik a dolgokról; nem a szépség a legfontosabb a számára, és ezt a gondolkodásmódot szeretné másoknak is közvetíteni.

Forrás: W Magazine/Steven Meisel

Lapos vagy magas? Hatalmas botrányt kavartak a cipők Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150520-kitiltottak-a-cannes-i-filmfesztivalrol-noket-azert-mert-nem-magas-sarku-cipot-viseltek.htmlEgy csapat hölgy azért nem vehetett részt egy vetítésen a cannes-i filmfesztiválon, mert az állítólag előírt magas sarkú helyett lapos talpú cipőben jelentek meg. A fesztivál igazgatója tagad, Emily Blunt pedig megmondta a tutit.Trend--Ábel Anita tetováltatta magáthttp://www.life.hu/trend/20150520-abel-anita-szineszno-megcsinalta-elete-elso-tetovalast.htmlKözösségi oldalán osztotta meg a színésznő a leleplező fotót: 20 év gondolkodás után megcsináltatta élete első tetoválását.Trend--Debreczeni Zitánál már beköszöntött a nyár - Így fest szexi bikiniben a modellhttp://www.life.hu/trend/20150520-debreczeni-zita-modell-fotos-gianni-baratnoje-szexi-furdoruhaban-napozgatott.htmlSzínes, szexi és igazán különleges fürdőruhában élvezte a napsütést a modell. A kép láttán az jutott eszünkbe, biztos sokan meghúznák a cipzárt Zita fürdőruháján.Trend--Rég készült ilyen hülye kép Britney Spearsrőlhttp://www.life.hu/trend/20150519-britney-spears-elonytelen-kepe-es-furcsa-grimasza-a-billboard-awards-zenei-dijatado-galan.htmlMi a baj, Britney? Furcsa grimasszal kapták le az énekesnőt a Billborad Awards vasárnapi díjkiosztóján.Trend--Így nyaral egy szexi modell! Nézd meg a bikinis fotókat a kétgyermekes anyukáról!http://www.life.hu/trend/20150519-doutzen-kroes-modell-tengarparti-nyaralasarol-posztolt-bikinis-fotokat.htmlDoutzen Kroes a Victoria’s Secret egykori angyalkája, aki már két gyerek édesanyja, elképesztő formában van – így bátran mutogatja testét bikinis fotókon is.Trend--Mihalik Enikő dominaszerkóban főzhttp://www.life.hu/trend/20150519-mihalik-eniko-modell-dominaszerkoban-foz.htmlA világhírű magyar modell megmutatta, hogy a konyhában is nagyon dögös.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.