Hogy csinálja? Elképesztően fest a 77 éves Jane Fonda

Forrás: Facebook/Dujour magazine -
Jane Fonda címlapfotó fitnesz kortalan szépség magazin szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a Dujour magazin címlaplányaként bizonyította be, még mindig ott a helye a kortalan szépségek között.

Jane Fonda 77 éves és esze ágában sincs megöregedni. A kétszeres Oscar-díjas színésznőt a Dujour magazin választotta tavaszi számának címlapjára, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, alaposan ki is kérdezte.

Forrás: Facebook/Dujour magazine

Így történt, hogy a szabadlelkű színésznő nyíltan beszélt arról, amely valószínűleg a legtöbb nő fantáziáját izgatja, ha Jane Fonda kerül szóba: mi a szépségének titka?

A nő, aki (fitnesz)lázba hozta a világot

Volt szexszimbólum, Oscar-díjas színésznő, politikai aktivista, édesanya, fitneszguru és milliomos feleség – ő mind az egyben Jane Fonda, aki a Life.hu sztárszerzőjét, Takács Nórát is megihlette egy cikk erejéig. Kattints ide!
Britney Spears photoshopolt testével reklámozzák a lapos has titkát http://www.life.hu/ez-zsir/20141216-britney-spears-hasat-photoshopoltak-a-womens-health-cimlapjan.html Sanszos, hogy az énekesnő is a Photoshop-áldozata lett – de mi természetesen elhisszük neki, hogy rendszeres edzéssel és egészséges étrenddel tartja karban alakját. Ez Zsír! Origo Megfejtettük az erős szempillák titkát – íme, a trükkök, amitől sűrű pilláid lesznek http://www.life.hu/trend/20140716-a-termeszetes-dus-szempillak-trukkje-bodi-sylvi-nyoman.html Bódi Sylvi fontos jelenségre hívta fel a figyelmünket. Nyaralás alatt, főleg vízparton nem ideális műszempillát viselned, ezért utánajártunk, milyen módszerek segítenek abban, hogy dús pilláid legyenek. Trend -- Édesanyja szexuális bántalmazásáról beszélt Jane Fonda http://www.life.hu/drlife/20141011-jane-fonda-edesanyja-frances-ford-seymour-szexualis-bantalmazas-aldozata-volt.html Sokkolóan hatott Jane Fondára, amikor végigolvasta édesanyja orvosi kórlapjait. A 76 éves színésznő számára így került minden a helyére és akkor lett rá képes, hogy mindkettőjüknek megbocsátson. Dr. Life -- Megelevenedett szépség - gyönyörű modellek öltöztek be festmények szereplőinek http://www.life.hu/kult/20150213-gyonyoru-modellek-oltoztek-be-festmenyek-szereploinek-fotosorozatunkban.html Hamarosan bezár a Szépművészeti múzeum. Ebből az alkalomból mutatunk néhány eredeti remekművet, és párban velük a festmények újraértelmezett változatát. Kult Origo Már nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka élete http://www.life.hu/bulvar/20150213-remek-haziasszony-lett-a-kiralynobol-karpati-rebekabol.html Visszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban. TV + Bulvár Origo Ki ez a porcelánbaba szépségű kislány? Kulcsár Edina megmutatta gyerekkori fotóit http://www.life.hu/bulvar/20150203-kulcsar-edina-2014-magyarorszag-cim-gyoztese-porcelanbaba-szepsegu-kislany-volt.html A Miss World Hungary győztese a FEM3 Caféban megmutatta cuki gyermekkori fotóit. Már akkor is tündöklő szépség volt. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.