Lezárult Kelly Rutherford ügye: visszakapta gyermekeit a színésznő

Forrás: AFP/Jemal Countess -
válás A pletykafészek Kelly Rutherford férj per bíró jog gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több éve harcol volt férjével A pletykafészek sztárja, aki végre elérte, amit szeretett volna: visszakerülnek hozzá gyermekei.

Végre fellélegezhet Kelly Rutherford. A pletykafészek című sorozat sztárja, akinek több éve húzódik gyermekeinek elhelyezési ügye, a TMZ információi szerint végre sikerült: 9 éves fia és 7 éves lánya visszakerülhetnek hozzá az Amerikai Egyesült Államokba.

Forrás: AFP/Jemal Countess

A színésznőnek és üzletember exférjének, Daniel Giersch-nek, akitől Rutherford 2010-ben vált el, korábban megosztott gyermekfelügyeleti jogot ítélt a bíróság, ám a sztár később pert indított a férfi ellen, akit így kitiltottak az Egyesült Államokból.

Ám Giersch nem hagyta annyiban a dolgot, emiatt egy megnyert pere után hozzá, Európába került a két gyermek. Rutherford, aki emiatt kérelmet is nyújtott be a Fehér Háznak, tovább harcolt, az eredmény pedig meg is lett: egy kaliforniai bíró kizárólagos felügyeleti jogot ítélt a színésznőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.