A Csajok sorozat írója, rendezője és főszereplője ezúttal fehérneműben mutatta meg habtestét. De a melltartót legalább magán hagyta.

Lena Dunham imád provokálni. A színész-rendező-írónő egy személyben nem csupán a Csajok című, saját készítésű sorozatában szeret meztelenkedni, hanem a való életben sem riad vissza teste megmutatásától. Ezúttal képmegosztó oldalára töltött fel egy fotót, amelyben egy szál fehérneműben pózol - a vécécsésze mellett. Szép kompozíció.

Forrás: Instagram/Lena Dunham

„Azt hiszem, ezt fogom felvenni vacsorához is egy csizmával és egy mosollyal" - írta a fénykép alá Lena. Igaz, volt már ennél merészebb is: legutóbb a Golden Globe gála előtt mutatta meg mellbimbótapaszait teljes valójában.

A Szürke ötven árnyalata fehérneműket dobott piacra az F&F TescoForrás: Tesco
Mi alá mi illik? Fehérneműválasztás stylist szemmel
Mi az az alapdarab? Mi alatt viselj díszített fehérneműt? Mik a legtipikusabb melltartó-bakik? Milyen az ideális alsónemű? Az ideális fehérnemű kiválasztása soha nem könnyű dolog. Nem elég, hogy testünk legapróbb hibáival is szembesülnünk kell, nehéz dolog megtalálni azokat a szetteket, amelyek mindenhez passzolnak, kényelmesek és csinosak is. A Life.hu megkérdezte Szemes Nóra személyi stylistot, ő milyen szempontokat tart lényegesnek a fehérneművásárláskor - a cikket ide kattintva olvashatod el.