fashion week Sarka Kata Life.hu sztárszerzők csipke Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Csinos ruha, csinos csajszi" – írta lelkendezve Kata egyik rajongója a közösségi oldalára posztolt képe mellé. 

A Life.hu hamarosan saját cikkekkel jelentkező sztárszerzője egy álomszép csipkefelsőben szelfizett, amitől elállt mindenki lélegzete. Kata először a férjével, Hajdú Péterrel készített egy közös képet, ám ekkor a ruhája annyira felkeltette a Facebook-oldala követőinek figyelmét, hogy a kérlelésüknek engedve készített teljes alakos képet is a szettről.

Forrás: Facebook / Sarka Kata

Így mindenki megcsodálhatta a Náray Tamás által tervezett sejtelmes ruhakölteményt. A különös felső pikantériája abból adódik, hogy bár magasan záródik a nyaknál, csupa áttetsző csipkéből áll, így legalább annyit mutat a viselője testéből, mint amennyit takar belőle.

Katával, aki hamarosan a sztárszerzőnk lesz, nemrég egy interjú is készült, amit IDE kattintva olvashattok el!

Káprázatos luxus - így időzik Vajna Tímeahttp://www.life.hu/trend/20150525-vajna-timea-andy-vajna-ifju-felesege-es-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-egy-jachton-fotozkodott.htmlEgy luxusjacht mesés fedélzetén pózolt Andy Vajna ifjú felesége.TrendOrigoFelismernéd? Így fest Cserpes Laura smink nélkül!http://www.life.hu/trend/20150525-cserpes-laura-enekesno-berki-krisztian-baratnoje-igy-fest-smink-nelkul.htmlEgyre több hazai és világsztár vállalja fel a smink nélküli arcát, és most Berki Krisztián barátnője is csatlakozott a bátos nők sorába.Trend--Fantasztikusan néz ki Sophie Marceauhttp://www.life.hu/trend/20150514-sophie-marceau-a-68-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztival-sajtotajekoztatojan.htmlMár-már szinte felháborító, amennyire fiatalos mai napig a csodálatos francia színésznő.Trend--Bikinis fotók Tolvai Renirőlhttp://www.life.hu/trend/20150515-tolvai-reni-a-megasztaros-enekesno-miamiban-bikiniben-napozik.htmlEgyre jobb formában Tolvai Renáta, szinte alig lehet ráismerni a legfrissebb fotóin.TrendOrigo5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150523-larion-oscar-sminkmester-szerint-ez-volt-az-5-legszebb-smink-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!Trend--Agyondicsérték közösségi oldalán Liptai Claudia nyári szettjéthttp://www.life.hu/trend/20150523-liptai-claudia-kek-es-sarga-szinu-nyari-ruhaban-fotozkodott-ami-rajongoinak-is-nagyon-tetszett.htmlA műsorvezető legújabb fotójáért teljesen odavannak a rajongói – nem is csoda, hiszen Claudia gyönyörű nyári szettbe öltözött.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.