Ennyire jól megy Győzikééknek? Méregdrága névnapi ajándékkal borzolja a kedélyeket – Ezt kapta Evelin

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin -
névnap Gáspár Győző Gáspár Evelin Bentley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő képet tett közzé az oldalán a showman, amitől egy átlagember zavarba jön, és nem tudja eldönteni: ez tényleg a valóság? Na, ilyen egy névnap állítólag a Gáspár családnál.

Nemrég volt Evelin-nap, és ebből az alkalomból nem mindennapi ajándékokkal halmozta el szeretett nagylányát az egykori showman. Nem, nem egy szál virággal köszöntötte, vagy éppenséggel megadva a módját, egy hatalmas csokornyival. "Névnapi ajándék" – ennyit írt a kép mellé, amit közösségi oldalán posztolt, és ami zavarba ejtette még harcedzett rajongóit is. A képen egy méregdrágának tűnő óra szerepel, sőt, a háttérben egy még drágább autó is látható.

Ezt kapta állítólag Evelin a névnapjára Forrás: Facebook / Győzike Gáspár

A facebookos követői nem is hagyták szó nélkül a luxusajándékokat: "És az óra vagy a Bentley az ajándék?" – írta meglepetten az egyik hozzászóló. "Ha nálatok 25.000 € egy névnap... hát nem is tudom, mi van karácsonykor:))))))" – viccelődött egy másik rajongó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.