Mesterségesen fogan majd meg Vajna Timi gyermeke

Vajna Timi fogantatás Andy Vajna mesterséges megtermékenyítés megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége arról vallott, hogy babát terveznek férjével, de valószínűleg a gólya érkezéséhez orvosi segítségre lesz szükségük.

Vajna Timi már többször említette, minden álma, hogy gyermekeket babusgasson. Erről semmi esetre sem mondana le. Most pedig a Best magazinban arról is mesélt, ha kell, akár mesterséges megtermékenyítésre is vállalkoznak.

Forrás: BrekaCom

"Tudom, hogy sürget minket az idő, elsősorban a férjemet, de két év szerintünk még belefér. Akkor mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, lehet, hogy orvosi segítséggel. És bevallom, nagyon örülnék egy kislánynak. Tisztában vagyok vele, hogy nem fogunk még 40-50 évet lehúzni egymás mellett, de ez a mi sorsunk, valamiért későn kellett találkoznunk ebben az életben. Talán kegyetlenül hangzik, de nincs mit titkolni ezen. Szeretném, ha Andy sokáig velem maradna, és együtt nevelhetnénk fel a gyermekünket" - mondta Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.