Gyerekterápiával készül az Olimpiára Cseh László

Forrás: Just Creative -
gyereknap Cseh László úszó olimpikon edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyereknap alkalmából olimpikon úszónk szárnyai alatt kicsik és nagyok egyaránt elsajátíthatták az úszás csínját-bínját.

A „szigorú" tanárbácsi órájára a Godzsu udvarban rendezett gyerknapon bárki jelenkezhetett, aki kicsit is gyermeknek érezte magát.

Forrás: Just Creative

„Teljesen más érzés az, amikor te teljesíted az edző utasításait, mint amikor át kell adnod a tudásodat másoknak. Próbálkoztam már régebben is kicsiket tanítani, nem mondom, hogy egyszerű feladat, de könnyen meg lehet találni velük a közös hangot és akkor remekül megy minden. A legnagyobb kihívás, hogy lekösd őket, ezért én mindig kitalálok valami kreatívabb, szórakoztatóbb feladatot, így ez rendszerint sikerül is. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, le vagyok nyűgözve. Olyan alap technikákat tanítottam nekik, mint a lábtempó, a rajtolás, a mell-és gyorsúszás - mindent kiválóan végrehajtottak, amit kértem. Lassan már ők taníthatnak engem, egy kis „gyerekterápia", a nevetésük, a lelkesedésük kifejezetten jót tesz a felkészülési időszakban" – nevet világbajnok úszónk, aki már izgatottan készül az ötkarikás játékokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.