Hódi Pamela mérleget kapott ajándékba - lehet, hogy híznia kellene?

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela TV2 fogyás Mérleg ajándék hízás Éden Éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesült Pamela nagy vágya és barátnőjétől, egy mérleget kapott névnapjára, így aztán indulhat a hízás.

Lehet, hogy barátai is aggódnak Pameláért, aki egyre vékonyabb és lassan elfogy? Berki Krisztián exét, frappáns ajándékkal lepte meg barátnője, amivel minden nap kontrolálhatja csodás alkját. A bombaformába lévő műsorvezető lassan minden ruhájából kifogy és akárcsak Cinthya Dictator egyre vékonyabb, ezért nem árt, ha időnként mérlegeli magát.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

„Tegnap volt a névnapom és Timi barátnőmtől kaptam egy mérleget, mert tudja, hogy az még nincs nekünk Natkóval és mindig hiányoljuk" – írta a kép mellé Pamela.

Superman-jelmezben teker Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150602-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-superman-poloban-bringazott.htmlEgy igazi mesehős bringán érkezik, legalábbis Berki Krisztián így tolja.Ez Zsír!--Kismama pocak nélkül - Pirner Alma megmutatja, hogyan kell csinálni http://www.life.hu/ez-zsir/20150601-pirner-alma-rudtancbajnok-gyermeket-var-de-meg-most-is-bombaformaban-van-alig-gombolyodik-a-pocakja.htmlA rúdtáncvilágbajnok legújabb szelfije alapján mi meg nem mondanánk, hogy Alma gyermeket vár.Ez Zsír!--Micsoda test! Bódi Sylvi hihetetlenül szexihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150526-bodi-sylvi-modell-bombaformaban-pucsitott-kerek-popsit-es-tokeletes-vadlit-villantott.htmlBódi Sylvi megmutatta, hogy milyen a tökéletes popsi és vádli – a fotó magáért beszél.Ez Zsír!--Extralapos hasat villantott VV Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150602-vv-seherezade-bikiniben-pozol.htmlA villalakóból lemezlovassá lett szépség már belevetette magát a nyárba.Ez Zsír!OrigoTe sem iszol elég vizet? 10 trükk, ami segít, hogy rávedd magad a vízivásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150528-vizivas-igy-lesz-konnyebb-tippek-trukkok-hogy-tobb-vizet-igyal.htmlEzerszer hallottad már, hogy napi 2-3 liter vizet kellene meginnod ahhoz, hogy hidratáld a testedet, és a bőröd is szép legyen? Mégis, sokszor a nap végén azon kapod magad, hogy alig ittál meg fél liter folyadékot? Nyáron még inkább fókuszba kerül a vízfogyasztás kérdése, ezért összeszedtünk néhány praktikát, amelyekből ha csak egy beválik, akkor már sokat teszel az egészségedért!Ez Zsír!ThinkstockMég egy Barátok közt szereplőről kiderült, csodás teste van - Ez ám a kockahas!http://www.life.hu/ez-zsir/20150527-solti-adam-kockahasat-villantott.htmlTátott szájjal csodálhatta mindenki Solti Ádám fotóját a Facebookon. Izmos kockahasat villantott a sármos színész. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.