Egyesek szerint nem is ő szülte gyermekét, mások pedig biztosra veszik, hogy plasztikáztatott a hercegné a szülés után róla készült fényképek előtt. Katalin szülésznője végre elmondta az igazságot.

Egy hónapja adott életet második gyermekének, Saroltának Katalin, aki szülése után 10 órával már tökéletes külsővel mutatta be kislányát a St. Mary's kórház előtt.

Tökéletes bőr, smink és haj - vajon mi lehet a titka?Forrás: AFP/Leon Neal

Profi csapat ide vagy oda, az orosz sajtó egyenesen lehetetlennek tartotta, hogy valaki olyan tökéletesen nézzen ki vajúdás után, mint a hercegné.

Miért nézett ki olyan természetellenesen jól Katalin?
Amióta napvilágot látott róla az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, Sarolta hercegnőt, a hercegkisasszonyon kívül mindenki egyetlen dologra volt kíváncsi: miért nézett ki annyira jól Katalin hercegné? A Life.hu ITT mutatta meg, ki mindenki dolgozott azon, hogy a legjobb formáját hozhassa a hercegné azokon a bizonyos fotókon.

Úgy tűnik, a kedélyek azóta sem nyugodtan le a témával kapcsolatban, hiszen a Daily Week brit lap még Katalin hercegné egyik szülésznőjét is megkérdezte, mi lehetett hibátlan megjelenésének titka. Arona Ahmed pedig végre tiszta vizet öntött a pohárba.

„A fotók a szülés után 10 órával készültek, ennyi idő pedig bőven elég az édesanyáknak ahhoz, hogy jól nézzenek ki" 
– mondta el a magazinnak a bába, aki cáfolta, hogy Cambridge hercegnője bármiféle orvosi segítséget igénybe vett volna azért, hogy jobban fessen a róla készült fényképeken. „A hercegnő soha nem vállalna plasztikai műtétet, és elvből elutasítja a botoxot is" 
 – szögezte le Ahmed, aki szerint Katalin a kis csapatán túl egy bio-botox tartalmú gél segítségével szépítette meg bőrét, amelyet neki is ajánlott.

Körkefe, korrektor a szülőszobán?
Korábbi cikkünkben már átrágtuk magunkat a Katalint ért támadásokon és pletykákon. Akkor azzal zártuk gondolatmenetünket, hogy: "valójában beérhetnénk azzal, hogy minden test, minden terhesség és minden szülés más, és más. Alkat-, helyzet-, szerencse-, orvos- és babakérdés is, hogy kinek milyen élmény lesz, amikor életet ad a gyermekének.

Egy, a Life.hu-nak nyilatkozó szülésznő szerint az az édesanya, akinek komplikációmentes volt a terhessége és a szülése is, másfél óra múlva lazán sétálhat a folyosón, és van, aki Katalinhoz hasonlóan még aznap el is hagyhatja a kórházat. És persze ki lehetne rittyenteni minden hős anyukát, aki életet teremtett, és mindenki kaphatna húszezres manikűrt, meg tündéri, virágos ruhácskát, csak épp teljesen felesleges. Mert ha kilépsz az Uzsoki Kórház ajtaján, karodban a gyönyörű, egészséges gyermekeddel, oldaladon a szerelmeddel és a szeretteiddel a hátad mögött, egész biztosan királynőnek fogod érezni magad, akkor is, ha lapos talpú cipőben vagy, és össze is van fogva a hajad."