A terhes Kim Kardashian rózsaszín latexben sokkol

Forrás: AFP/Rick Diamond -
Kanye West kim kardashian latex terhes rózsaszín kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő, aki néhány napja jelentette be, hogy második babájával várandós, nem szokványos kismamaszerelésben, hanem egy hússzínű latex ruhában jelent meg egy eseményen.

Kim egy energiaital promóciós rendezvényére választotta ezt az erőteljesen dekoltált ruhát. Alig várjuk, hogy gömbölyödni kezdjen a pocakja, hogy végre láthassuk: ezúttal milyen ruhákba bújik kismamaként Kanye West szerelme.

Forrás: AFP/Rick Diamond

Dögös nő lett a Kardashian lányok apja!

A nővé válás útjának végére ért Bruce Jenner. Kim Kardashian mostohaapja a Vanity Fair júliusi címlapján debütált Caitlyn Jennerként.

Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--100 év frizuratrendje 1 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150602-100-ev-frizuratrendje-1-percben.htmlAz 1910-es évektől a 2010-es évekig veszi sorra a videó az aktuális frizuratrendeket.TrendOrigoHónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigoTóth Andi dominának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20150603-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-dominanak-oltozott.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, de nekünk egy vad dominaszerelés is eszébünkbe jutott róla.Trend--A hónap színe: a fehérhttp://www.life.hu/trend/20150601-a-honap-szine-a-feher.htmlImádjuk az élénk színeket, de nincs nyár fehér nélkül. Keverheted más színekkel, kombinálhatod önmagával, a lényeg, hogy viseld! Felejtsd el a feketét, legalább erre a néhány hónapra, és dobd fel a ruhatáradat néhány szuper fehér holmival!TrendThinkstockMegnyitotta a bikiniszezont Horváth Évahttp://www.life.hu/trend/20150603-horvath-eva-modell-musorvezeto-kirobbano-formaban-van-es-ezt-meg-is-mutatta-egy-bikinis-foton.htmlHorváth Éva kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta a jó idő érkezésével.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.