Hihetetlen! Megtaláltuk a világ leghosszabb lábait

Forrás: Thinkstock -
modell Kína hosszúság Dong Lei magasság láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi sztárként ünneplik Kínában a 180 centi magas Dong Lei-t, akit 114 centi hosszú lábai tettek híressé.

A 20 éves Dong Lei lábai akkorák, mint egy átlagos 7 éves gyerek. A 180 centiméter magas lány, aki a tanárképző befejezése után vágott bele a modellkedésbe, virgácsai elképesztően hosszúak, 114 centiméteresek! A modellről ide kattintva nézegethetsz képeket.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock
Ezért nem pálya a plasztikai műtét George Clooney-nakhttp://www.life.hu/trend/20150528-george-clooney-ezert-nem-akar-plasztikai-mutetet.htmlGeorge Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért.Trend--Túl sovány modellje miatt tiltották be a világhírű divatmárka reklámjáthttp://www.life.hu/trend/20150603-tul-sovany-modellje-miatt-tiltottak-be-az-yves-saint-laurent-reklamjat.htmlEgy brit női magazinban jelent meg az a fekete-fehér Yves Saint Laurent reklámfotó, amelyen a modell a vádak szerint irreálisan vékony és egészségtelen testképet sugall. A hirdetés nem jelenhet meg újra.TrendOrigoLena Dunham már megint nem bírt magávalhttp://www.life.hu/trend/20150526-lena-dunham-egy-szal-fehernemuben-pozol.htmlA Csajok sorozat írója, rendezője és főszereplője ezúttal fehérneműben mutatta meg habtestét. De a melltartót legalább magán hagyta.Trend--Cuki ajándékkal kedveskedtek a kis Sarolta hercegnőnekhttp://www.life.hu/trend/20150601-sarolta-hercegnonek-cuki-ajandekkal-kedveskedtek.htmlA meglepetést édesapja, Vilmos herceg vette át egy hétvégi lovaspóló mérkőzésen.TrendAFPEzért volt olyan gyönyörű szülés után Katalin – Kitálalt a bába!http://www.life.hu/trend/20150603-katalin-hercegne-szulesznoje-elarulta-miert-volt-olyan-tokeletes-a-hercegne-a-szules-utan.htmlEgyesek szerint nem is ő szülte gyermekét, mások pedig biztosra veszik, hogy plasztikáztatott a hercegné a szülés után róla készült fényképek előtt. Katalin szülésznője végre elmondta az igazságot.Trend--5 dolog, ami taszítja a férfiakat egy nőnhttp://www.life.hu/trend/20150601-5-dolog-ami-taszitja-a-ferfiakat-egy-non-ilyen-a-rossz-lehelet-a-sarga-fogak-a-csillamlo.htmlÁllítólag nagyjából 20 másodperc alatt eldöntjük, hogy valaki szimpatikus-e, vagy sem. És míg a hisztis természetre, a rossz szokásokra és a közönséges viselkedésre talán nem derül fény ennyi idő alatt, néhány alapvető külsőség már ekkor is eltávolíthat téged a kiszemeltedtől.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.