Nyári romantika az otthonodban - Varázslatos képek!

Forrás: coconutandbean.com -
június barackvirág otthon a hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bájos, nőies, sőt szexi - mi más is lehetne június hónap színe, mint egy visszafogott, mégis melegséget és pajkos jókedvet sugárzó árnyalat: a barackvirág.
Forrás: coconutandbean.com

Mivel a barackvirág szín valóban nagyon bájos és lányos, érdemes vele csínján bánni! Ennek a kellemes nyári színnek a mértéktelen használatával könnyen túl lőhetsz a célon, aminek eredményeként lakásod hangulata giccsbe, erőltetett romantikába fulladhat.

A Life.hu tippje, hogy barackvirágot kombináld különböző krém színű árnyalatokkal - inspirálódj bátran a természetből! Ami ott jól mutat, az a lakásodban is harmonizálni fog.

Ha a faladra szeretnél barackvirág árnyalatot, akkor figyelj nagyon a fényviszonyokra! A világítás ugyanis nagyban befolyásolja a szoba végső színeit ezáltal pedig a rád gyakorolt hatását is.

Te is szívesen becsempésznél egy kis barackvirágot otthonodba? Meríts ötletet galériánkból!

/1506/Barac201565163555

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.