Hűha! Bikiniben pózoltak a dögös modellek!

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio -
Lily Aldridge Behati Prinsloo dögös Candice Swanepoel Alessandra Ambrosia bikini röplabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge szerepelnek a dögös bikinis fotón, amit az Instagramra posztoltak a lányok.

Életük legjobb röplabdameccsén vannak túl a modellek, akik a testmozgás után egy közös fotóhoz is összeálltak – és milyen jól tették! Kiváló inspirációt adtak nekünk, hogy belehúzzunk az edzésbe így a bikiniszezon elején.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio

Edzés combra, popsira - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!

Egyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Készülj velünk a bikiniszezonra!

Próbáltad már az aquapilatest? Geszler Dorottya elárulja, miért is érdemes kipróbálnod. Ha még több edzés és életmódtippre vágysz, nézd meg szombaton délután 16:00-kor a Lifenetwokön az Ez zsír! életmódmagazint!

A hosszú szívószálra esküszik a szexi Gigi Hadidhttp://www.life.hu/trend/20150605-gigi-hadid-modell-hosszu-szivoszallal-pozolt.htmlGigi Hadid, a modellvilág üdvöskéje megmutatta, hogy kell egy igazán hosszú szívószállal ízlésesen bánni.Trend--Így nézett ki Kylie Minogue a 80-as években!http://www.life.hu/trend/20150605-kylie-minogue-a-80as-evekbol-posztolt-bajos-fotot.htmlA 47 éves Kylie Minogue fiatalkori képet posztolt Instagram oldalára. Az ausztrál énekesnő a 80-as években készült fotót tett közzé.Trend--Pikáns fotót posztolt a szupermodell! Egy szál ingben pózolt!http://www.life.hu/trend/20150605-doutzen-kroes-egy-szal-ingben-pozolt.htmlDoutzen Kroes gyönyörű fekete-fehér fotón mutatta meg tökéletes testét. Ezúttal is csak ámulni tudunk csodás alakján.Trend--Szépségkampány arca lett a transznemű modellhttp://www.life.hu/trend/20150605-andreja-pejic-transznemu-modell-egy-kozmetikai-ceg-arca-lett.htmlAndreja Pejic korábban a Vogue címlapján szerepelt elsőként, mint transznemű modell, most pedig szintén elsők között van, akit egy kozmetikai kampány arcának szerződtetnek transzneműként.Trend--Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--Conchita-szakállat szeretnél? Töltsd le a legújabb alkalmazást!http://www.life.hu/trend/20150604-conchita-wurst-szakallad-lehet-egy-alkalmazas-segitsegevel.htmlWurstify – így nevezik azt az alkalmazást, amellyel könnyedén kipróbálhatod, hogy állna neked a híres szakáll.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.