Anyukájával gálázott Bradley Cooper - De hol van Irina Shayk?

Forrás: AFP/Mike Coppola -
Irina Shayk édesanya gála szerelem Bradley Cooper nővér Tony-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjával és nővérével jelent meg a színész a hétvégi Tony-díjátadón. Bocs, Irina, de ez az este a családé volt!

Már hetek óta Bradley Cooper és Irina Shayk románcától hangos a sajtó, az újdonsült hollywoodi álompár azonban a jelek szerint még nem szeretné nyilvánosság előtt is felvállalni egymás iránt érzett érzéseit.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A szívtipró színész, aki néhány hónappal ezelőtt szakított Suki Waterhouse-szal, édesanyjával, Gloria Campanóval és nővérével, Hollyval jelent meg a hétvégi Tony-díjátadó gáláján - a gyönyörű modellnek azonban nyoma sem volt. Ettől függetlenül tényleg dúl a szerelem a két sztár között - a leleplező fotókért kattints ide!

Hollywoodi álompárok, akikre mi is irigyek vagyunk

Mi a leggyakoribb dolog Hollywoodban a pálmafa és a plasztikai műtétek után? A tönkrement celebkapcsolatok: Brad és Jen párosától Tom és Nicole (majd Katie) kettősén keresztül Cameron és Justin szakításáig - tele a padlás a széthullott álompárok csillogásának darabkáival. De azért akadnak kivételek - a Life.hu ITT gyűjtötte össze az álomgyár legkitartóbb szerelmeseit.

Alaposan kigyúrta magát Bradley Cooperhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140502-alaposan-kigyurta-magat-bradley-cooper-szinesz.htmlKözel 20 kilót szedett magára a filmsztár egy szerep kedvéért. Hogy tetszik?Ez Zsír!--Első filmjét rendezi Bradley Cooperhttp://www.life.hu/kult/20150325-elso-rendezesere-keszul-bradley-cooper-szinesz.htmlElső rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről.Kult--Kiderült, miért szakított Irina Shayk Cristiano Ronaldóvalhttp://www.life.hu/intim/20150517-kiderult-miert-szakitott-irina-shayk-cristiano-ronaldoval.htmlValaha álompár voltak, de januárban felröppent a hír, hogy szakított Irina Shayk és Cristiano Ronaldo. Az okokat azonban eddig nem tudta senki, illetve csakis a párhoz közelállók. Intim--Jennifer Lawrence a Serena premierjén vicceskedett és Bradley Coopert simogattahttp://www.life.hu/intim/20150322-jennifer-lawrence-a-serena-premierjen-bolondozott-es-simizte-bradley-coopert.htmlBemutatták Bradley Cooper és Jennifer Lawrence új filmjét, a Serenát. Az alkotást sokan már bukásra ítélték, de legalább a színészek jól mulattak a premieren.Intim--Irina Shayk olyan feneket villantott, amilyenre minden nő vágyikhttp://www.life.hu/trend/20150319-irina-shayk-magazinban-pozolt-szexin-pucer-fenekkel.htmlA gyönyörű orosz modell a Harper's Bazaar kínai kiadásában mutatta meg izmos hátsóját. Trend--Pucéran szurkol Irina Shaykhttp://www.life.hu/news/20140205-irina-shayk-orosz-szupermodell-meztelenul-szurkol-az-orosz-olimpikonoknak.htmlAz orosz szupermodell merész fotóval adta a világ tudtára, kiknek drukkol a pénteken elstartolt téli olimpián.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.