Ismét itt a nyár, sorra jönnek a programok: egy kerti parti itt, egy esküvő ott, ezért nem árt, ha van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb, de mégis vidám hangulatú manikűr. Mutatjuk is az egyik nyári kedvencünket!

A mai lakkozást az egyik kedvenc ékszerem ihlette, ami a halvány rózsaszínnek, aranynak és csillogó strasszköveinek köszönhetően igazán mutatós, ezért még ha nincs is ugyanilyen nyakláncod otthon, akkor is feltétlenül próbáld ki ezt a manikűrt, ugyanis feldob bármilyen egyszerű ruhát.

Amire szükséged lesz:

Áttetsző alaplakk, rózsaszín és arany körömlakkok, strasszkövek, fedőlakk.

Így készítsd el:

Az alaplakk száradása után, első lépésként, lakkozd ki a körmeidet a színes lakkokkal két rétegben. Én az aranyra egy kis csillámos fedőlakkot is felvittem, hogy még ragyogóbb legyen az összhatás.

Ezután kenj fel egy vékony réteg fedőlakkot, majd egy rózsafa pálcika vagy esetemben egy pontozó segítségével helyezd a körmeidre a kövecskéket

Miután az összes követ felhelyezted, amit szerettél volna, rögzítsd őket még egy réteg átlátszó fedőlakkal, ezzel el is készült a manikűr.

Ha még stílusosabb akarsz lenni, készíts a kezedhez illő lakkozást a lábkörmeidre is. Ne felejts el lábujjelválasztó szivacsot használni, hogy megkönnyítsd a munkádat!