Terhes A nagy Gatsby színésznője

Forrás: InterCom -
terhesség Carry Mulligan A nagy Gatsby Hollywood gyermek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első gyermekét várja Anglia kedvenc színésznője, Carey Mulligan.

A 29 éves sztár még 2012-ben házasodott össze zenész kedvesével, Marcum Mumford-dal.
A fiatalok már gyerekkorukban is ismerték egymást, és sokáig levelezőpartnerek voltak. Barátaik szerint azóta teljes az összhang közöttük, és nagyon boldogok együtt.

Forrás: InterCom

Carey Mulligan a Tony-díjátadó miatt utazott New Yorkba, ahol egy gyönyörű földig érő, piros ruhában tündökölt a vörös szőnyegen, ami igencsak jó választásnak bizonyult. A hollywoodi híresség büszkén pózolt a kameráknak, és nem rejtegette növekvő pocakját a lesifotósok elől.

A sztár ritkán beszél a magánéletéről, de még 2014-ben a a The Guardiannak így nyilatkozott a házasságáról:

Mindenki izgatottan várja a gyermek érkezését, a hollywoodi magazinok már a baba nemét találgatják, a sztárpár viszont egyelőre nem akar nyilatkozni az ügyben.

Angelina Jolie és Brad Pitt: külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álcahttp://www.life.hu/csalad/20150602-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazassagi-gondokkal-kuzdenek-penzugyi-gondokkal-kuzdenek.htmlÁllítólag egyre több viharfelhő gyülekezik a Jolie-Pitt pár háza táján, a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca. Sajtóértesülések szerint megromlott viszonyukat pénzügyi gondok tetézik. Család--Elárverezik A Nagy Gatsby első kiadásának dedikált példányáthttp://www.life.hu/kult/20150510-elarverezik-a-nagy-gatsby-elso-kiadasanak-dedikalt-peldanyat.htmlA Nagy Gatsby című bestseller első kiadásának a szerző, F. Scott Fitzgerald által dedikált példányára lehet licitálni júniusban.Kult--Botrány Elton John koncertjén! Üvöltözött, és sértegetett egy fiatal lánythttp://www.life.hu/bulvar/20150609-elton-john-botranyt-rendezett-a-koncertjen-uvoltozott-egy-lannyal.htmlCsúnyán megalázott egy technikus lányt a többszörös Grammy-díjas zenész. Múlt heti koncertjén igencsak elvetette a sulykot.TV + Bulvár--Viharfigyelmeztetés! Ma ránk szakadhat az éghttp://www.life.hu/news/20150609-elso-es-masodfoku-viharfigyelmeztetes-van-ervenyben-az-orszag-tobb-megyejeben.htmlEgyedül Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyére nincs kiadva figyelmeztetés, az ország többi részében első- és másodfokú figyelmeztetés van érvényben.News--Homofóbiával vádolták Iggy Azaleát, lemondta koncertjéthttp://www.life.hu/news/20150609-iggy-azalea-rappert-homofobiaval-vadoljak-emiatt-lemondta-egy-melegfelvonulasra-tervezett-koncertjet.htmlTwitteren mondta le az amerikai pittsburgh-i melegfelvonulásra tervezett koncertjét az ausztrál rapper. Az ok néhány korábbi posztja, amelyet az illetékesek homofóbnak tituláltak.News--David Beckham 3 éves kislányának saját focimeze vanhttp://www.life.hu/csalad/20150609-david-beckham-3-eves-kislanyanak-harpernek-sajat-focimeze-van.htmlMost már semmi nem állhat a kis Harper Beckham útjába, hogy híres papája nyomdokaiba lépjen.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.