Majdnem lemaradt kisfia születéséről Vincze Ottó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Görbicz Anita Vincze Ottó szülés vajúdás késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiírt időpontnál hamarabb, meglepetésszerűen indult meg a szülés Görbicz Anitánál, miközben Vincze Ottó még Budapesten tartózkodott, ezért villámgyorsan kellett Győrbe érnie, nehogy lekésse kisfia születését.

Vincze Ottó Boldizsár természetes úton jött a világra, 3360 grammal és 49 cm-rel és szerencsére édesapja éppen odaért érkezésére.

„Hosszúra sikeredett a tejfakasztó, ami kora este kezdődött és kora reggel fejeződött be" – jelentkezett be a Mokkába rekedt hangon a sportoló, aki elmesélte, a vártnál előbb érkezett a gyermekük, mert Anita 18-ára volt kiírva.

„Este jött a telefonhívás Budapestre, hogy el kellene indulnom Győrbe, mert jön a babánk. Éppen odaértem a vajúdás végére" – mesélte Ottó.

Tízéves koráig szeretné szoptatni gyermekeit egy anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150603-tizeves-koraig-szeretne-szoptatni-gyermekeit-egy-anyuka-miira-dawson.htmlMiira Dawson büszkén vállalja, hogy az ő gyermekeinek nem kell lemondani az anyatejről és amedig csak kívánják, ő készségesen áll rendelkezésükre.Család--Fekete Dávid közös babát tervez 17 éves párjávalhttp://www.life.hu/csalad/20150607-fekete-david-a-tv2-megasztar-enekese-kozos-babat-tervez-17-eves-parjaval-reginaval.htmlAz énekes arról mesélt, hogy párjával, Reginával minden feladaton megosztoznak, és remélik, hogy mihamarabb összejön a közös baba is.Család--Gólya Bréking! L.L. Juniornak fia leszhttp://www.life.hu/csalad/20150607-ll-junior-rappernek-masodik-gyermeke-is-fiu-lesz-kedvese-csilla-kisfiut-hord-a-szive-alatt.htmlA rapper közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy kisfiának, Lacikának öccse lesz.Család--Újabb kisfia született a Dr. Csont sorozat sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20150609-emily-deschanel-a-dr-csont-szinesznojenek-megszuletett-masodik-kisfia.htmlMegszületett Emily Deschanel és férje, David Hornsby második gyermeke.Család--A leggyakoribb bababetegségek – Ne ess pánikba! http://www.life.hu/csalad/20150602-a-leggyakoribb-bababetegsegek-tunetek-es-kezeles.htmlMinden újdonsült szülő legnagyobb félelme, hogy babájának valami baja esik. Jó, ha ismered a tüneteket, és képben vagy, hogy mikor kell orvoshoz fordulni. Ami a legfontosabb, hogy sose ess pánikba! CsaládThinkstockSzexi kismama és istennő: így fest smink nélkül, bikiniben a terhes Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20150607-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-es-a-valovilag-egykori-udvoskeje-terhesen-bikiniben-fotozkodott.htmlMegmutatta terhes pociját fürdőruhában a ValóVilág egykori felfedezettje, aki augusztusra várja a kisfiát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.