Iszak Eszti tökéletes alakját csak cseresznyék takarták

Forrás: Facebook/Iszak Eszti -
vékony tökéletes komment Iszak Eszter cseresznye bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában tombol a nyár, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a műsorvezető bikiniben mutatta meg kifogástalan alakját.

Cseresznyés bikiniben napozott Iszak Eszti, aki azzal tetézte a látványt, hogy fülébe – akárcsak a kislányok – cseresznyét aggatott. Így kijelenthetjük: a műsorvezető testét cseresznyébe burkolta. Természetesen a kommentelők rögtön aggódni kezdtek Eszti miatt, mert túl vékonynak vélik. Van, aki megjegyezte: „Szerintem borzasztóan sovány, ennie kéne; csinos-csinos, de nem kellenél". Pedig nincs itt semmi baj, szerintünk a műsorvezető úgy szép, ahogy van, és a hozzászólóknak biztos savanyú a szőlő....vagy a cseresznye.

Forrás: Facebook/Iszak Eszti
Bréking! Szemöldöke van Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/trend/20150609-cinthya-dictatornak-fotoslanynak-ismet-latszik-a-szemoldoke-frufuja-alol.htmlMegtaláltuk a nap hírét, és persze kicsit meg is mosolyogtuk, mert mi eddig nem vettük észre, hogy Cinthynek ne lenne szemöldöke – de állítólag most lett. Éljen!Trend--Trendvilág! Nemzeti jelképek rúzsból kifaragvahttp://www.life.hu/trend/20150608-nemzeti-jelkepek-ruzsbol-kifaragva-amerikai-szabadsag-szobor-londoni-big-ben.htmlKülönleges alkotásokat készít rúzsokból egy művész. A miniatűr csodákat nem lenne szívünk a szánkra kenni.Trend--Biciklire pattantak a legdivatosabb sztárokhttp://www.life.hu/trend/20150608-biciklire-pattantak-a-legdivatosabb-sztarok-toth-gabi-csobot-adel-lakatos-mark-orosz-barbara.htmlHazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben járnak.Trend--Álomszép dekoltázsvillantó ruhában Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20150607-vajna-timi-a-miss-universe-hungary-szepsegkiralyno-valasztas-tulajdonosa-dekoltazsvillanto-ruhaban.htmlA Miss Universe Hungary szépségkirálynő választás tulajdonosa, Vajna Timi, csodás estélyiében tündökölt, amelyben dekoltázsát virágok fonták körül.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huEljött a közösségi média modelljeinek aranykora – tényleg van helyük a divatszakmában?http://www.life.hu/trend/20150609-kajdi-csaba-fedezte-fel-mihalik-enikot-ot-kerdeztuk-kendall-jennerrol-gigi-hadidrol.htmlAz utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Trend--Ördög Nóra angol vénkisasszonynak öltözötthttp://www.life.hu/trend/20150607-ordog-nora-az-enek-iskolaja-dontojen-angol-venlanynak-oltozott.htmlA mindig csinos Ördög Nóra egészen új stílust próbált ki a gyerekek tehetségkutatójának döntőjén.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.