Már túl van első szerelmi csalódásán Liptai Claudia kislánya

Forrás: Tv2 -
interjú Liptai Claudia jutalom nevelés verseny Első szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislányával közös interjújában a színésznő elárulta, hogyan jutalmazza Pankát egy-egy sikeres vizsga vagy verseny után. Panka pedig első szerelmi csalódásáról vallott.

Liptai Claudia – aki éppen új szakmát tanul – arról mesélt, milyen szimbiózisban élnek kislányával, Pankával, aki mindent megkap, de csak akkor, ha mögötte teljesítmény is van – írja a hot!.

Forrás: Tv2

„Az ölelés nem teljesítmény kérdése! A nagyobb ajándékokat csoportosítom. Az érmekért például pénzt kap. Egy arany- vagy ezüstéremért nagyon sokat dolgozik, azért kétezer forintot adok. Igazán nem is tudja, hogy az mennyi; még egy fillér sem hiányzik belőle" – mosolygott Claudia, akinek lánya első interjújában, szerelmi csalódásáról mesélt.

„Volt egy szerelmem és nagyon megbántott. Ezt nem mondtam el anyának, senkinek sem még" – mondta a kislány.

Szinetár Dóra és párja összeköltözött a szülőkkelhttp://www.life.hu/csalad/20150611-szinetar-dora-szineszno-es-parja-makranczi-zalan-szinesz-osszekoltozott-a-szulokkel.htmlTöbbgenerációs családmodellben fog élni a színésznő és párja. Szintár Dóra azt is elmondta, Zalán ötlete volt, hogy bútorozzanak össze a szülőkkel.CsaládRTLKLUBHujber Feri: „Elmúlt a veszélyforrás, amit jelentettem"http://www.life.hu/csalad/20150610-hujber-ferenc-szinesz-arrol-meselt-milyen-harmoniaban-el-parjaval-cynthiaval-es-csaladjaval.htmlA színész teljesen kisimulva mondta el, most nagy a harmónia közte és Cynthia között és nem tenne olyat, amivel veszélyeztetheti ezt.Család--Liptai Claudia megmutatta, milyen volt kiskorábanhttp://www.life.hu/csalad/20150610-liptai-claudia-szineszno-musorvezeto-megmutatta-milyen-volt-minikoraban.htmlNosztalgikus hangulatba került Liptai Claudia, aki olyan különleges, édesanyjával közös fotót posztolt, amelyen még nagyon picike baba volt.Család--Fekete Dávid közös babát tervez 17 éves párjávalhttp://www.life.hu/csalad/20150607-fekete-david-a-tv2-megasztar-enekese-kozos-babat-tervez-17-eves-parjaval-reginaval.htmlAz énekes arról mesélt, hogy párjával, Reginával minden feladaton megosztoznak, és remélik, hogy mihamarabb összejön a közös baba is.Család--A demokrácia felsőbb szintje - Exkluzív interjú Pia Mancinivelhttp://www.life.hu/csalad/20150610-brain-bar-budapest-pia-mancini-nojogi-aktivistaval-keszitett-exkluziv-interjut-a-life-hu.htmlBájos kismama és harcos amazon - Pia Mancini argentin nőjogi és emberi jogi aktivista nem kis fába vágta a fejszéjét: a demokratikus véleménynyilvánítást szeretné megreformálni egy applikáció segítségével.Család--Apja miatt ölte meg magát a 13 éves lány - Szülői büntetések, amik tragédiához vezetnekhttp://www.life.hu/csalad/20150609-13-eves-lany-lett-ongyilkos-mert-apja-megalazta-az-interneten.htmlSokkoló és felfoghatatlan. Néhány napja járta be a világot a 13 éves Izabel Laxamana tragikus története: a Washington államban élő lány május 29-én egy országúti felüljáróról vetette le magát. Mindezt azután tette, hogy apja néhány nappal azelőtt úgy szégyenítette meg a lányt, hogy videóra vette, ahogy rövidre vágja a haját és feltöltötte Youtube-ra.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.