Cicivillantáshoz kacsintott Palvin Barbi

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara -
kacsintás fotó Palvin Barbara klasszikus comb villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen imádjuk Barbi Instagram oldalát – így nap, mint nap meg is nézzük, hogy mit tartogat nekünk a modell. Mára egy szexin kacsintós kép jutott.

Barbi, aki korábban megmutatta, hogyan tombol az ágyon ugrálva, majd azt is, hogy milyen aranyos keresztanyuka, most visszatért az örök klasszikushoz: a kacsintós fotóhoz, amelyhez ezúttal dekoltázst is mellékelt.

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara

Azért biztos, ami biztos utána hosszú combjait is megvillantotta.

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara

"Most kezdek visszatalálni önmagamhoz" - Palvin Barbara

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.