Itt az új őrület: te eléred hátulról a köldöködet?

Forrás: Instagram/donganhquynh -
Kína őrület köldök BellyButtonChallenge közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínai fiatalok között kezdett el terjedni a BellyButtonChallenge kihívás, amelynek lényege, hogy hátulról kell megérinteni a has közepét.

Az utóbbi időben - hála a közösségi média egyre nagyobb térhódításának - rengeteg sokszor meglepő újdonsággal találkozhattunk: a bizarabbnál bizarabb helyeken történt plankingeléstől kezdve a jeges vizes fejreöntésen át a tamponnal való pózolásig - csak hogy néhányat említsünk a sorból.

Forrás: Instagram/donganhquynh

A jelek szerint most újabb „kihívás" ütötte fel a fejét: a kínai tinédzserek között már terjed az úgynevezett BellyButtonChallenge, magyarul köldökkihívás, amelynek lényege, hogy hátulról kell elérned a hasad közepét, majd az eredményt közzé tenni a közösségi oldalon.

Forrás: Instagram/sasha.babygirl

A játék célja pontosan nem tisztázott, de valószínű, hogy a kivitelezhetőség miatt a karcsú derekat és a hajlékonyságot demonstrálják a kihívás teljesítői.

Megérkezett a jeges vödör utódja - Most felemás zoknit kell villantanihttp://www.life.hu/news/20150313-felemas-zoknikkal-hangsulyozzak-a-tarsadalom-sokszinuseget.htmlFelemás, színes zoknikkal hívja fel az internet népe az emberek figyelmét a Down-szindrómásokra. NewsThinkstockÍgy vándorol köldöke David Beckham szexis hasánhttp://www.life.hu/trend/20140404-david-beckham-exfocista-koldoke-vandorol-a-h-m-kampanyfotoin-photoshop-baki-aldozata-lett.htmlAz ex-futballsztár photoshop baki áldozata lett.Trend--Vészjelzés mára: fokozódik a hőség, néhol még késő este is csaknem 30 fok lehethttp://www.life.hu/news/20150613-veszjelzes-mara-nehol-meg-keso-este-is-csaknem-30-fok-lehet.htmlAz előrejelzés szerint szombaton a legmagasabb hőmérséklet 31-35 Celsius-fok között várható, és késő estére is csak 24-29 fok közé hűl le a levegő. A hőség miatt négy megyére első-, az ország többi területére másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.News--100 nap félelem nélkül - megérkezett a legújabb kihívás-őrület http://www.life.hu/news/20150523-100-nap-felelem-nelkul-megerkezett-a-legujabb-kihivas-orulet.htmlEgy fiatal lány egy napon úgy döntött, szembenéz legdurvább félelmeivel és 100 napon keresztül minden egyes napon csinál valami olyasmit, amitől egyébként visítva menekülne. És mindezt dokumentálta is. Ebből nőtte ki magát a legújabb örület: 100 nap félelem nélkül. Most te is belevághatsz! Ma mersz...NewsThinkstockKatalin hercegné visszatér! Újra nyilvánosság elé léphttp://www.life.hu/news/20150613-katalin-hercegne-szulese-utan-eloszor-ujra-nyilvanossag-ele-lep.htmlA kis Sarolta hercegnő születése óta szombaton láthatjuk majd először nyilvánosan szerepelni Katalin hercegnét.News--Hatalmas kacsaszájat pumpálnak magukra a fiatalok! Ez a Kylie Jenner-kihíváshttp://www.life.hu/trend/20150421-kylie-jenner-kihivas-terjed-a-fiatalok-kozott.htmlA közösségi média felületein új kihívás terjed a fatalok körében, akik Kylie Jennerre szeretnének hasonlítani. A tinik félelemetesen nagy kacsaszájat varázsolnak maguknak, amellyel gyorsan szelfiznek is párat. Nézd meg a sokkoló videót!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.