Itt az új őrület: te eléred hátulról a köldöködet?

Forrás: Instagram/donganhquynh -
Kína őrület köldök BellyButtonChallenge közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínai fiatalok között kezdett el terjedni a BellyButtonChallenge kihívás, amelynek lényege, hogy hátulról kell megérinteni a has közepét.

Az utóbbi időben - hála a közösségi média egyre nagyobb térhódításának - rengeteg sokszor meglepő újdonsággal találkozhattunk: a bizarabbnál bizarabb helyeken történt plankingeléstől kezdve a jeges vizes fejreöntésen át a tamponnal való pózolásig - csak hogy néhányat említsünk a sorból.

Forrás: Instagram/donganhquynh

A jelek szerint most újabb „kihívás" ütötte fel a fejét: a kínai tinédzserek között már terjed az úgynevezett BellyButtonChallenge, magyarul köldökkihívás, amelynek lényege, hogy hátulról kell elérned a hasad közepét, majd az eredményt közzé tenni a közösségi oldalon.

Forrás: Instagram/sasha.babygirl

A játék célja pontosan nem tisztázott, de valószínű, hogy a kivitelezhetőség miatt a karcsú derekat és a hajlékonyságot demonstrálják a kihívás teljesítői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.