Gyönyörű fehérneműkben pózol Rosie Huntington-Whiteley

Forrás: Instagram/ Rosie Huntongton-Whiteley -
fehérnemű kollekció Jason Statham virágos Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell igazi nyárias fehérneműket reklámoz: a virágos minták és élénk színek szuper jól állnak a hírességnek.

Egy nagy márka új kollekcióját viseli legújabb fotóin a szívesen meztelenkedő Rosie Huntington-Whiteley. Jason Statham barátnője, aki egy szál törölközőben is gyönyörű, kiváló választás volt a kampányhoz. Ebbe a virágos fehérneműbe bele is szerettünk.

Forrás: Instagram/ Rosie Huntongton-Whiteley

Persze a piros is mesésen áll neki:

Forrás: Instagram/ Rosie Huntongton-Whiteley

És ez a szexi babydoll...

Forrás: Instagram/ Rosie Huntongton-Whiteley

Bar Refaeli kézenállva villantotthttp://www.life.hu/trend/20150615-bar-refaeli-modell-kezenallva-villantott.htmlVan-e jobb mulatság egy napsütéses nyári napon, mint kézenállni egy párizsi parkban? Bar Refaeli szerint biztosan nincs.TrendOrigoCicivillantáshoz kacsintott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20150612-palvin-barbara-modell-villantashoz-kacsintott.htmlEgyszerűen imádjuk Barbi Instagram oldalát – így nap, mint nap meg is nézzük, hogy mit tartogat nekünk a modell. Mára egy szexin kacsintós kép jutott.Trend--Gigi Hadid húga szexi bikinis fotókkal tör testvére babérjairahttp://www.life.hu/trend/20150612-bella-hadid-gigi-hadid-huga-is-modellkedesbe-kezdett.htmlÚgy látszik, nemcsak a modell, Gigi Hadid örökölt kiváló géneket, hanem 18 éves húga is, aki testvéréhez hasonlóan a divatvilággal szemezget.Trend--Kris Jenner eltanulta lányaitól a villantós dekoltázs titkáthttp://www.life.hu/trend/20150612-kris-jenner-villantos-dekoltazsban-mutatta-meg-cicijet.htmlNagy hatással lehetnek a hírességre a gyerekei, mert meglepő módon ezúttal a Kardashian és Kendall lányok anyukája mutatta be, milyen egy szexi dekoltázs.Trend--Gisele Bündchen maga mutatta be legújabb fehérneműkollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20150612-gisele-bundchen-modell-szexi-fehernemukben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlCsak a kifutókról vonult nyugdíjba a szupermodell, dögös fehérneműs fotózást még most is vállal.TrendOrigoKiegészítőként tekint lányára Kim Kardashian hasonmásahttp://www.life.hu/trend/20150612-kim-kardashian-hasonmasa-delicia-kikulwe-kiegeszitokent-tekint-lanyara.htmlA 29 éves londoni nő, Delicia Kikulwe mindent megtesz azért, hogy minél jobban hasonlítson kedvencére, Kim Kardashianra.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.