Iszak Eszti tagadja, hogy anorexiás lenne

Forrás: Facebook/Iszak Eszti -
vád Iszak Eszter anorexia bikini kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bikinis fotó miatt indult meg a kommentáradat, ami nem kímélte a műsorvezetőt, többen ugyanis anorexiával vádolják.

Iszak Eszti cseresznyés bikinis fotóját mi sem hagytuk szó nélkül, és már akkor meglepődtünk a rajongók hozzászólásain. Többen kifakadtak a kép láttán: "44-es áldozatokra hasonlít"; "szörnyű"; "oszlop alkat"; "girhes"; "anorexiareklám" szavakkal jellemezték a műsorvezető alakját, aki most reagált a vádakra.

Forrás: Facebook/Iszak Eszti

„Értem, tehát mindenki, akinek nincs tökéletes alakja, maradjon otthon, ki ne merjen menni a strandra, fotót pedig még véletlenül se merjen készíteni magáról! Csodás felfogás! Pontosan az ilyen mentalitásnak köszönhetjük azt a sok önmagával elégedetlen fiatal lányt, aki küszködik a mindennapokban azzal, hogy elfogadja a testalkatát!" – fakadt ki Eszti, akit ezúttal meg kell védenünk, szerintük úgy tökéletes az alakja, ahogy van!

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.