Csináld magad - Veteményjelző fillérekből

Forrás: Thinkstock -
növények fűszernövény kert Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly fejfájást okozhat, ha a veteményesedet vagy a fűszernövényeket nem megfelelően jelölöd meg. Nem kell azonban bonyolult megoldáson törnöd a fejed, íme, egy egyszerű és nagyszerű módszer. 

"Egy korábbi posztban részletesen kifejtettem, mennyire pórul jártam, amikor nem jelöltem megfelelően veteményemet, növényeimet. Persze nem mondom, hogy azóta sosem futottam lukra... Ráadásul létezik balkonkertész körökben egy, a színtévesztéshez hasonló, bosszantó rendellenesség, amikor fűszernövényeket módszeresen összekeversz - nagyon ritka, annyira, hogy lehet, hogy csak én szenvedek benne, de nálam igen súlyos. Szóval hasznos a veteményjelző (más néven veteményes marker), mert olvasni legalább tudok. Lelkesen bújtam a netet ötletek után kutatva, és egy szörnyen egyszerű megoldásra bukkantam, amit szeretnék megosztani veletek. Nagyon tetszik, mert abszolút filléres, könnyen és gyorsan megvalósítható, környezetbarát és zseniális." Kíváncsi vagy a BalkonGaz blog praktikus DIY ötletére? Ide kattintva megtudhatod, hogyan csináld!

Forrás: Thinkstock

A grillezés árnyoldala - Filléres praktika az odaégett falatkák ellenhttp://www.life.hu/otthon/20150620-igy-tisztitsd-meg-egyszeruen-filleres-modszerrel-a-grillracsot.htmlGrillezgetni, sütögetni mindenki imád – a mosogatásért és grillrácstakarításért valószínűleg már kevesebben rajonganak. Most nekik szeretnénk egy egyszerű és nagyszerű ötletet ajánlani.OtthonThinkstockA zöldellő, dús gyep titkahttp://www.life.hu/otthon/20150619-igy-gondozd-a-gyepet-hogy-egeszseges-es-dus-legyen.htmlKerted növényzete, így a pázsit is élő, lélegző, növekvő és gondozást igénylő élőlény. Nem elég csak a kertépítés során minőségi munkát végezned, ahhoz, hogy udvarod gyepe egészséges és zöldellő maradjon, folyamatos törődésre és ápolásra van szüksége. OtthonThinkstockCsaládok, akiket saját otthonukban gyilkoltak meg - Top 5 filmes horrorházhttp://www.life.hu/otthon/20150618-a-top-5-legborzalmasabb-otthon-a-horror-filmekben.htmlEgy család otthona a béke és a nyugalom szigete: itt élik át a legintimebb közös pillanataikat, itt érzik magukat igazán biztonságban, ide vágyódnak haza egy hosszú út után – és nem mellesleg itt éri őket utol az elkerülhetetlen, borzalmas halál. Kicsit meglepődtél? Nem kellene! Tudhatnád, hogy a békésnek, idillinek tűnő családi otthon a horrorfilmesek egyik legkedveltebb motívuma.OtthonThinkstockBorosláda újrahasznosítás egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150616-a-balkongaz-blog-megmutatja-hogyan-keszithetunk-balkonladat-borosladakbol.htmlAz újrahasznosítás egy szuper dolog! Tény, hogy időt vesz igénybe, amiből persze mindannyiunknak kevés van, de rengeteg használt dolog menthető, újragondolható és akörnyezetre gyakorolt hatásunk is csökkenthető, arról ne is beszéljünk, hogy spórolhatunk, illetve az eredmény is pofás általában.OtthonOrigoCsodaszép ékszerek fillérekért - Mutatjuk a titkot!http://www.life.hu/otthon/20150611-a-teleprendezok-ujrahasznositott-ekszereket-keszitenek.htmlRégi diafilmből fülbevaló, dekorkőből és körömlakkból pedig gyűrű? Ne csodálkozz, lehetséges! Egyszerű, gyors, egyedi, kreatív és olcsó. A Teleprendezők megmutatják, hogy kezdj neki!OtthonThinkstockFilléres apró balkondíszek – Csináld magad!http://www.life.hu/otthon/20150604-csinald-magad-filleres-balkondiszek.html"A legtöbben, akik a kertben matatunk, szeretünk más területen is alkotni, bizonyos tárgyakat saját magunk elkészíteni. Teljesen tudok azonosulni a dologgal, legszívesebben "csináld magad" dolgokat tennék mindenhová, ami alól a balkon sem kivétel."OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.