Agyonsminkelt kislány miatt háborog az internet

Forrás: Instagram/Mario Dedivanovic -
fénykép felháborodás Kim Kardashian fotó Mario Dedivanovic sminkes kislány sminkelés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatvilág egyik legfelkapottabb sztársminkese, Mario Dedivanovic egy alaposan kisminkelt kislány fényképét osztotta meg Instagram-oldalán. Nem kellett volna.

Hatalmas felháborodást keltett az a Mario Dedivanovic által kitett fénykép, amelyen egy kislány kihúzott cicaszemekkel, alaposan kirúzsozva csücsörít. Íme:

Forrás: Instagram/Mario Dedivanovic

A sminkes, aki többször is dolgozott már együtt az immár második gyermekét váró Kim Kardashiannal, mindössze ennyit írt a fénykép alá:

"Az én jövendőbeli lányom" - és máris elindult a lavina.

"Túl fiatal. A kislányoknak nem kell úgy kinézniük, mint a nőknek" - így szólt az egyik komment a több százból.

„Ez rossz üzenetet közvetít a kislányok felé" - vélekedett egy másik felhasználó. Dedivanovic egyelőre nem reagált a kommentekre.

Te mit gondolsz Mario Dedivanovic fényképéről?

Gyerekek a kifutón

Láthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött, és mi a jövőképük? A Life.hu ITT mutatta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.