A színész- és énekesnőt, Selena Gomezt New Yorkban kapták lencsevégre – a képek tanúsítják: a hölgy elfelejtett melltartót venni.

Az I Want You To Know sláger 22 éves tulajdonosa farmer sortban és fehér trikóban indult útnak és szemmel láthatóan élvezte, hogy minden kíváncsi szempár rá szegeződött. 

Forrás: Northfoto
De ki is az a Selena Gomez?
Selena Marie Gomez 1992. július 22-én, Grand Prairie-ben, Texas államban látta meg a napviágot. Édesapja Richardo Joel Gomez, mexikói szárzmazású, míg édeasanyja az egykori színésznő, Amanda Dawn Cornett, olasz felmenőkkel rendelkezik. Első hivatalos szerepét 2002-ben, 10 évesen kapta meg. A Barney és barátai egy Disney sorozat volt, ami kicsi gyermekeknek készült. A sorozatban Gianna szerepét ölthette magára, ahol összesen 14 epizód erejéig volt jelen. Egy évvel később, 2003-ban a Kémkölykök 3-D - Game Over című filmben kapott egy kisebb szerepet, majd 2005-ben a híres Walker, a texasi kopó egyik mellékszereplője lett. A filmben Julie szerepét kapta meg. Egy évvel később még mindig csak kisebb sorozatokban volt látható, mint a House Broken, a Brain Zapped valamint a Zack és Cody élete, ami szintén Disneys alkotás volt.

2007-ben jött az áttörés, amikor a csatorna felkérte Ms. Gomezt, hogy szerepeljen az akkor már nagy siekrnek örvendő Hannah Montana-ban. A sorozatban néhány epizód erejéig tűnt csak fel, mint Mikayla, de már itt megszerette a közönség.

Zenei karrierje 2007-ben indult el, amikor elénekelte a Varázslók a Waverly Helyből című sorozat openingjét, mely az "Everything Is Not What It Seems" címet viselte. 2008-ban alapította meg a Selena Gomez & The Scene-t, aho ő és öt férfi zenélt vele együtt. Még ebben az évben kiadta első kislemezét is, amit még a The Another Cinderella Story című filmhez vettek fel. Ez a "Tell Me Something I Don't Know" címet viselte és a Billboard HOT listájának 58. helyéig jutott el.