Selena Gomez mellbimbói átszúrják a trikóját – Fotó

Forrás: Northfoto -
Selena Gomez mellbimbó melltartó New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész- és énekesnőt, Selena Gomezt New Yorkban kapták lencsevégre – a képek tanúsítják: a hölgy elfelejtett melltartót venni.

Az I Want You To Know sláger 22 éves tulajdonosa farmer sortban és fehér trikóban indult útnak és szemmel láthatóan élvezte, hogy minden kíváncsi szempár rá szegeződött.

Forrás: Northfoto

De ki is az a Selena Gomez?

Selena Marie Gomez 1992. július 22-én, Grand Prairie-ben, Texas államban látta meg a napviágot. Édesapja Richardo Joel Gomez, mexikói szárzmazású, míg édeasanyja az egykori színésznő, Amanda Dawn Cornett, olasz felmenőkkel rendelkezik. Első hivatalos szerepét 2002-ben, 10 évesen kapta meg. A Barney és barátai egy Disney sorozat volt, ami kicsi gyermekeknek készült. A sorozatban Gianna szerepét ölthette magára, ahol összesen 14 epizód erejéig volt jelen. Egy évvel később, 2003-ban a Kémkölykök 3-D - Game Over című filmben kapott egy kisebb szerepet, majd 2005-ben a híres Walker, a texasi kopó egyik mellékszereplője lett. A filmben Julie szerepét kapta meg. Egy évvel később még mindig csak kisebb sorozatokban volt látható, mint a House Broken, a Brain Zapped valamint a Zack és Cody élete, ami szintén Disneys alkotás volt.

2007-ben jött az áttörés, amikor a csatorna felkérte Ms. Gomezt, hogy szerepeljen az akkor már nagy siekrnek örvendő Hannah Montana-ban. A sorozatban néhány epizód erejéig tűnt csak fel, mint Mikayla, de már itt megszerette a közönség.

Zenei karrierje 2007-ben indult el, amikor elénekelte a Varázslók a Waverly Helyből című sorozat openingjét, mely az "Everything Is Not What It Seems" címet viselte. 2008-ban alapította meg a Selena Gomez & The Scene-t, aho ő és öt férfi zenélt vele együtt. Még ebben az évben kiadta első kislemezét is, amit még a The Another Cinderella Story című filmhez vettek fel. Ez a "Tell Me Something I Don't Know" címet viselte és a Billboard HOT listájának 58. helyéig jutott el.

Lady Gaga egy szál melltartóban sétálgatott - és még abból is kilógott mindenehttp://www.life.hu/trend/20150624-lady-gaga-egy-szal-melltartoban-setalgatott-es-meg-abbol-is-kilogott-mindene.htmlA botrányhős Lady Gagától mi mást is várhattunk volna egy borús szerda reggelen? Ismét meghökkentő öltözékben vonult végig az utcán, a lesifotósok legnagyobb örömére - már ha ez a szett öltözéknek minősül. TrendAFPÍgy fest Tóth Vera smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150523-igy-fest-toth-vera-enekesno-smink-nelkul.htmlSokan mutatták már meg hazai hírességeink közül smink nélküli magukat, ehhez csatlakozott most Tóth Vera is. TrendOrigoSalma Hayek melle mindent visz!http://www.life.hu/trend/20150518-salma-hayek-melle-mindent-visz-a-cannes-i-filmfesztivalon-lila-ruhaban-a-vorosszonyegen.htmlA cannes-i filmfesztivál nemcsak a jobbnál jobb filmekről híres. A vörös szőnyeg is tartogat izgalmas meglepetéseket. Trend--Lesifotó: Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150510-lesifoto-cameron-diaz-smink-nelkul.htmlKim Kardashian után Cameron Diaz mutatta meg magát smink nélkül - habár ő nem szándékosan.Trend--Rosie Huntington egy szál törülközőben szexiskedik http://www.life.hu/trend/20150510-rosie-huntington-egy-szal-torulkozoben-szexiskedik.htmlRosie Huntington-Whiteley angol modell és színésznő, a Transformers 3 gyönyörű főszereplője nem sok mindent hagy meg a képzelet erejének - inkább megmutat mindent. TrendOrigoRosie Huntington egy szál törülközőben szexiskedik http://www.life.hu/trend/20150510-rosie-huntington-egy-szal-torulkozoben-szexiskedik.htmlRosie Huntington-Whiteley angol modell és színésznő, a Transformers 3 gyönyörű főszereplője nem sok mindent hagy meg a képzelet erejének - inkább megmutat mindent. TrendOrigoRihanna szőkén? Megcsinálta!http://www.life.hu/trend/20150412-rihanna-befestette-a-hajat-vorosesszokere.htmlA barbadosi szépség, akit újabban a megemberesedett és szakállat növeszetett Leonardo DiCaprio oldalán láthatuk, új külsöre váltott. Talán kedvesének akar imponálni?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.